5. maj 2006 19:18
Prav luštno bo, če bo dež, ali pa ne Vrana
5. maj 2006 19:18
Prav luštno bo, če bo dež, ali pa ne Vrana
5. maj 2006 21:58
jernej je napisal/a: |
Jaz imam en nov žar, sem ga lansko leto kupil pa nisem uspel imeti piknika. Lahko ga pripeljem. A je kdo že rekel, da prinese žar? Moj ni tako zelo velik, glede na vse, kar bomo pekli. PS - Sem proti palačinkam! To je piknik. Tudi naš bo jedel kaj od tega, kar bo tam, ne pa pogrete palačinke Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
5. maj 2006 22:02
anamarija1 je napisal/a: |
Zdaj bo pa treba moliti da 20. maja dežuje lp vsem |
5. maj 2006 22:10
Ne bo treba jokat, pridemo, če grablje z neba letijo , Ognjič
5. maj 2006 23:07
a na to vaše srečanje lahko pride kdorkoli? mislim kdorkoli s kulinarike? ker vidim, da se menite za piknik v borovnici, jst pa sem iz borovnice.. :)) Scorpy
5. maj 2006 23:16
Ja ja seveda, kdorkoli. Saj me je mikalo, a bi napisal, da je samo za Pluske, a nisem tak Vsi ste dobrodošli, lepo je, če vsak nekaj prinese iz 2. razlogov: ker smo kulinarična stran in je prav, da vsak nekaj pripravi, da probamo In drugo, ker Jernej nima ene velike gonilne sile v ozadju, da bi lahko častil 100 ljudi ;-(in še plačal položnice hkrati. Ja, vabljena Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2006 9:02
ja, hvala, Jernej. Sej še ne vem, če se bom opogumila:)) Če pa, pa seveda vsekakor ne bom prišla praznih rok;) pozdravček, Scorpy
6. maj 2006 9:51
Korajža velja! Saj ne grizemo. Tudi jaz poznam le par obiskovalcev. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
6. maj 2006 10:00
Močno upam, da nam bo vreme streglo in da se bomo čimprej spoznali. Še 14X grem spat, pa vas bom spoznala Lep dan vam želim
6. maj 2006 11:52
ligojna je napisal/a: |
če tisti dan dežuje bom tako jokala[solze]da bo cela Borovnica poplavljena Vesna Leben |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Lazanja z bolonjsko omako