3. srečanje kulinarične slovenije - prevoz in klepet

tema je zaklenjena

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

1. maj 2006 16:17

Glede mesa ni problema, bom prinesla nekaj s seboj, kaj,naj ostane skrivnost, bo pa za na žar (ne bodo ne kotleti, ne čevapi ne perutnice...lahko pa tudi to, če naročite). Privlekla bom tudi nekaj brezalkoholnega (pohorsko vodo, hehe) oziroma kak domač sok, lahko tudi kartonko piva. Ligojna, ti, ki imaš pregled nad vsem, mi sporoči na zasebno pošto, če je ta moj predlog ok ali naj kaj spremenim. Mamamia mamamia

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

1. maj 2006 16:30

Čisto uradno se še nisem prijavila, čeprav sem že obljubila, da pripeljem s seboj Vesno in Škarpino. Torej: tudi jaz potrjujem udeležbo, vendar sem čisto brez idej, kaj naj prinesem s seboj. Lahko pomagaš Ligojna? (Česa še manjka: kruha, mesa, zelenjave, pijače ... vsaj namig, lepo prosim) Blanchy

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

1. maj 2006 16:57

Hojla. Namesto da bi molile za lepo vreme si za vsak slučaj palerine nabavte. Sedaj nas je pa že tolk prijavljenih in toliko nas stoka, da ne vemo kako bo z udeležbo, če zaradi slabega vremena datum prestavimo, da bo res joj če kaka kaplja padežja pade. Če se katera javi, da prinese čebulni kruh ali špehovko, nebi bilo slabo. Zraven golaža se pa zelo fino poda tudi koruzna proja. Glede roštilja: pripeljem gasilski lovor (ciganček) premera cca 80 cm, gorlnik in plin. Tolk mesa ne boste prinesle, da ga nebi notri spekel. Če ima gdo iz bližine morda malo večji žar, da ga ne bom iz Krškega tovoril bi bilo zaželjeno. Kurjavo za žar (kakšno gajbico nažaganih suhih trtinih stebel za boljšo aromo) bom jaz pripeljal. Punce iz primorske frišnega rožmarina in lovorove liste prosim in za mene eno sadiko rožmarina, če ima katera na vrtu. LP Matjaž

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

1. maj 2006 17:01

Matjaž, javim se za čebulni kruh. Kaj še, Ligojna? Prinesla bi tudi kaj pijače - ali naj vino ali pivo ali raje brezalkoholno? Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 01. maj 2006 18:18:31

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

1. maj 2006 17:05

Dobiš, Matjaž, ti pa prinesi nož za rezat pršut Kaj se bodo udeležili piknika samo trije fanjte? Escada, Riko, Zzvone, Ežoj kje pa ste? No, brez zamere naštela sem le tiste, ki tu pa tam srečam tlele. A, ja jaz prinesem še 100 narodnh

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

1. maj 2006 17:40

Pa siba je nekam izginil. Ga bom dreznila po e-pošti, še nekaj o prevozu je namigoval ob debati o majskem srečanju. Projo lahko jaz prinesem. Mamamia mamamia

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

1. maj 2006 17:59

Pridem tudi jaz, s sabo pa lahko pripeljem kontejner za smeti (beri našega labradorca Zeusa), verjetno bom imela s sabo Nejca, našega malega sadje in zelenjavojedca, prinesem tudi s sabo kaj takega - sadno zelenjavnega, ne nujno v skupni kombinaciji. Loni Makaroni

AKSI  

član od: 14.11.2005

sporočila: 51

1. maj 2006 19:01

No, sedaj se tudi jaz prijavljam, ko sem si uredila prevoz. S sabo prinesem nekaj peciva, kifeljčkov ... Pa paradižnik, papriko, čebulo, skratka javite česa bo primanjkovalo lep sončen dan vsem še naprej! brigita.

jelcy  

član od: 7.2.2006

sporočila: 209

1. maj 2006 20:52

Matjaž bom pa jazprinesla poleg korenčkove potice tudi špehovko LP Jelcy jelcy

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

1. maj 2006 21:42

Blanchy je napisal/a:
Matjaž, javim se za čebulni kruh. Kaj še, Ligojna? Prinesla bi tudi kaj pijače - ali naj vino ali pivo ali raje brezalkoholno? Blanchy Sporočilo je spremenil(a) Blanchy dne 01. maj 2006 18:18:31
malo piva,več brezalkoholnega in vodo Vesna Leben

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti