28. apr 2006 14:06
Ne vem še kaj bom prinesel, bom še napisal. Nekaj kar bom pripravil. Samo je ker nisem ravno kuhar, a vsi bodo pričakovali vsaj pekinšku patku Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. apr 2006 14:06
Ne vem še kaj bom prinesel, bom še napisal. Nekaj kar bom pripravil. Samo je ker nisem ravno kuhar, a vsi bodo pričakovali vsaj pekinšku patku Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. apr 2006 14:51
jernej, predlagam, da nas dekleta in fante malce motiviraš. Npr. najboljšim 5 jedem na pikniku po tvojem okusu podariš plus paket. Tako se ne boš rabil matrat s kuhanjem, pa še pet kuharic(jev) se bo veselilo. LP Anja
28. apr 2006 14:57
anja27 je napisal/a: |
jernej, predlagam, da nas dekleta in fante malce motiviraš. Npr. najboljšim 5 jedem na pikniku po tvojem okusu podariš plus paket. Tako se ne boš rabil matrat s kuhanjem, pa še pet kuharic(jev) se bo veselilo. LP Anja |
28. apr 2006 14:59
ja to se tko nemore it ... k vsak ma svoj okus ... lahka bi pa tombolo organizeru ... par praktičnih nagrad najdl ked od kazga sponzorja nahitr pa še 5 plus paketov ... pa še neki malga bi zaslužu k bi srečke prodaju :d .... sam ocenjevanja hrane pa rajš ne
28. apr 2006 16:01
Hojla! Ognjič je napisala da pripelje kuharja. To je menda misnla mene, bom prišel z njo na štop, pa če prav nisem kuhar. Ligojni sem obljubu, da bomo golaž skuhal in to pomen da ga pridem kuhat - dej me na seznam. Tudi jaz sem za lepo vreme, samo ne vem kak bo če bo prestavljen piknik, ker sem si za omenjeni vikend zrihtal dopust. Seboj pripeljem nekaj cviška, domačo pašteto za predjed, z Ligojno se bova dogovorila, če pripeljem še kaj za v golaž in pa zvrhano vedro dobre volje. Lep pozdrav. Matjaž
28. apr 2006 16:12
No, evo, glede na dosedanjo ponudbo se javljam za meso, če je tako uredu. Matjaž, kako meso naj prinesem za golaž - če ga boš že kuhal, si izberi tako, da bo po tvojem navdihu Pa vloženo papriko še pripeljem, moja tašča je imela lani dobro roko za vlaganje. tjas
28. apr 2006 16:41
terlikar 1 je napisal/a: |
Ma če ne bo druge te tudi jaz lahko na Kozini poberem.Sicer pa jaz štartam iz Ajdovščine-preko Razdrtega. Bernarda |
28. apr 2006 17:22
Jaz pridem sigurno (razen, če poseže vmes višja sila!). Ker bom tiste dni pred srečanjem odsotna, imam zaenkrat v mislih, da naredim PIRAMIDO, mogoče še PANJE, če bo le čas dopuščal. Če rabi katera prevoz iz Ljubljane do Pekla, naj se javi. Prostora imam za 4 osebe, če se malo stisnejo. kača
28. apr 2006 19:34
Ko vas berem vidim, da se nekako že vsi bolj ali manj poznate med sabo... upam, da boste dovolj odprti tudi do "neznancev" kot sem jaz..
28. apr 2006 20:22
Jaz jih zelo malo poznam. Samo tiste, ki so bili na srečanju v MB. Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Svaljki z žajbljem