3. srečanje kulinarične slovenije - prevoz in klepet

tema je zaklenjena

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

13. maj 2006 19:55

Se strinjam, važni so ljudje, ne hrana. riba-ribica

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. maj 2006 20:01

E mamamia, pretiravaš s smeškoti, mi hočeš forum podreti? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

13. maj 2006 20:25

Ne, Jernej, nočem podret foruma. Ampak dolgo jih nisem pošiljala, pa mi je zdaj to prišlo na misel. Bolje to, kot da začnem ligojni pomagat iskat agregat, na katerega bi prilljučili vse aparature, v prvi vrsti pa Matjaža, da ga še dodatno malo strese... Hotela sem samo dat moralno podporo organizatorjem, vidim, da je tudi riba-ribica za to. Mamamia mamamia

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

13. maj 2006 22:08

Dragi moji! Sem dobila kar nekaj zasebne pošte(vsi ste prijazni)...,spremljam forum...Ne jemljite vsega resno. Kot kaže se vsi bolj sekirate kakor jaz.Očitno imam dovolj dela,da me to sploh ne skrbi. *Žepni* agregatek je priskrbljen,ni močan da bi fural mikrovalovko,ki jo na pikniku tudi ne potrebujemo. Važno je da bomo imeli lučko in da ga bomo lahko žural pozno v noč. Lačni ne bomo,žejni tudi ne. Bodite pridni,kakor ste bili do sedaj,da bo lepo vreme. Ne pozabite na skromno darilce za srečelov in veliko dobre volje. Hvala vsem ,ki nas podpirate!!! Vesna Leben

pouhek  

član od: 24.8.2005

sporočila: 273

14. maj 2006 9:40

Hi Balu, rezervacija za prevoz potrjena.Verjetno spotoma poberemo še Romanod. Kraj, kje te poberemo in čas odhoda se dogovorimo po zas. pošti. Romanad oglasi se. Lp > siba

jernej  

14. maj 2006 10:53

mamamia je napisal/a:
Ne, Jernej, nočem podret foruma. Ampak dolgo jih nisem pošiljala, pa mi je zdaj to prišlo na misel. Bolje to, kot da začnem ligojni pomagat iskat agregat, na katerega bi prilljučili vse aparature, v prvi vrsti pa Matjaža, da ga še dodatno malo strese... Hotela sem samo dat moralno podporo organizatorjem, vidim, da je tudi riba-ribica za to. Mamamia mamamia
Ej, to je bila šala! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

14. maj 2006 11:31

Živijo! Povejte mi nekaj, ali ste morda tudi vi tako vznemirjeni kot jaz? Imam že sedaj take motnje.... če bodo trajale cel teden, še shujšala bom Trema pa taka, da sem tole komaj napisala. Še dobro, da imam Janjo( upam) za šoferja, ker bi se sicer zgubila lp Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 14. maj 2006 11:31:56

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

14. maj 2006 12:00

jernej je napisal/a:
mamamia je napisal/a:
Ej, to je bila šala! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej, zdaj pa res nevem ali je to šala ali ne. Jaz včasih nanizam smeškote za celo vrsto in sem se zadnjič kar malo zasikirala, ko si mamamii napisal, če misli forum sesut. Kaj je torej? Aki

jernej  

14. maj 2006 12:12

Ja nanizala je prevč smeškotov pa se je forum raztegnil in izgubil obliko. To je res. Ni pa res, da nam mamamia skuša podreti forum Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

14. maj 2006 13:33

OK pol ni tragike če jih kdaj celo vrsto naredim. Na 3 md forumu so mi tako fajn, ker nanizam celo vrsto sadja in zelenjave, saj je v tem bistvo diete. Pa še tako so lepi, da kar lušte naredijo. ..no a niso lepi. Aki

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti