1. maj 2006 22:32
Pralno-sušilnega Zanussija imam že sedem - osem let. S pranjem sem zelo zadovoljna. S sušenjem malo manj. Posuši samo polovico opranega, pa še to pride ali premokro ali pa ful zmečkano iz stroja. Tako uporabljam funkcijo sušenja samo za nujne primere. Ena je omenila škrtost ...
Tudi meni se zdi nekako boljše, če cunje plapolajo v vetru in potem še krasno dišijo
, kot pa da se cmarijo v sušilcu. Je bila pa letošnjo zimo kriza, ker se ni dalo zunaj sušit, v hišo pa smo si z novimi okni navlekli plesen
. Pa je moral delati sušilec. Ko mi ta Zanussi crkne, bom kupila vsakega posebej. Prostora imam zdaj dovolj - za razliko od pred sedmimi leti
.
Aha, torej moj nasvet: boljše kombinirani pralno-sušilni, kot pa sploh brez sušilnega! Joj, pa še to! Pri kombiniranem lahko obstaja možnost sušenja takoj za pranjem, ki jo vklopiš z nastavitvijo časa. Enkrat sem prala zavese, pa mi je tamala vklopila čas sušenja
in sem dobila ven samo eno ogabno zmečkano cunjo! Nikoli več jih nisem mogla zravnati. Permanentno so ostale zmečkane.