Biodrain

atic  

član od: 19.8.2005

sporočila: 218

tema odprta - 23. apr 2006 21:59 | ogledi: 2.664 | odgovori: 1

želela bi shujšati za par kilogramov. danes sem prebrala, da ob zmerni dieti in uživanju tablet iz naravnih sestavin, ki čistijo tudi telo - BIODRAIN to hitreje uspe. Ne me narobe razumeti, nisem pristaš razanih dodatkov, tudi nimam velikih problemov zaradi teže, letos sem pa verjetno zaradi dolge zime pridobila 3-4 kg, ki se jih moram znebiti, pa ni prave volje. Danes sem se odločila za prvi dan diete, pa kar naprej hodim v kuhinjo in vsakič dam nekaj v usta. Mogoče bo jutri boljši dan za hujšanje, ker je ponedeljek.

Ne želim mnenj glede pravilne diete, ker se je o tem na forumu že ogromno pisalo, ampak me samo zanima, če ima katera izkušnje s temi tabletami.

hvala in čao

atic

juhica101  

član od: 28.10.2003

sporočila: 814

24. apr 2006 21:21

Kolikor jaz vem, so to tablete za čiščenje telesa. Nimjo glih kakšne zveze z dieto. Čudeža za "kile dol" pa tako ali tako ni. Se pravi, pazi kaj ješ in veliko gibanja. Torej konec je z zimskim s spanjem in čas je za spremembo načina življenja....Veliko volje in uspeh bo tu Držim pesti LP juhica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti