tema odprta - 22. apr 2006 7:35 | ogledi: 4.025 | odgovori: 34
Smo'>o kot ena velika družina, zato'>o mi je prišla na misel ena ideja. Seveda je največ odvisno'>o od Jerneja, če se bo'>o s tem strinjal. Vsi prispevamo'>o k temu, da forum dobro'>o deluje, nekateri več, drugi spet manj. Za mnoge bi rada vedela, kdaj imajo'>o rojstnio'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'> dao'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n, pa me zanima, če bi bilo'>o mogoče uvesti koledarček z vsemi dnevi v letu, da bi se vsakkdo'>o lahko'>o podpisal podo'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'> dao'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n, na katerega praznuje. Tako'>o bi točno'>o vedeli, kdo'>o na določeno'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'> dao'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n praznujeo'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'> io'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n bi mu lahko'>o napisali zasebno'>o sporočilo'>o z lepim voščilom. Glede na to'>o, da večina veliko'>o stori za to'>o, da forum stoji, se mi zdi, da si (če že ne drugega) zasluži vsaj 1o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'> dao'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n v letu več pozornosti kot drugi.
o'>O tem razmišljam že nekaj dnio'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'> io'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n sem se odločila, da to'>o tudi napišem. Pa prosim, ne imeti za noro'>o. Zanima me samo'>o, če se mogoče kdo'>o strinja z menoj. Mnogo'>o idej, kot je na primer moja, določeni skritizirajo'>o. Nebi rada tega- mislim, da tu nismo'>o za to'>o, da se prepiramo'>o, pač pa da vsak vpraša tisto'>o, kar ga zanima. Hvala!
Lepo'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n class='poudarjeno'>o'> dao'>o'>n class='poudarjeno'>o'>o'>o'>n vam želim