28. maj 2006 21:27
Ha, pol se v bistvu odjaviš... neprostovoljno. Ja vsi odjavljeni ne morejo v kelepetalnico. Nimam trenutno rešitve. Danes se malo s partnerji (če jih imate) poigrajte Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. maj 2006 21:27
Ha, pol se v bistvu odjaviš... neprostovoljno. Ja vsi odjavljeni ne morejo v kelepetalnico. Nimam trenutno rešitve. Danes se malo s partnerji (če jih imate) poigrajte Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. maj 2006 21:34
Ja, kar misli si..."pusti lava, dok spava" in tudi danes ni prva sobota v mesecu ...kar klepetalnico mi zrihtaj Ognjič
28. maj 2006 21:50
Jernej, s kom pa se naj jaz poigram tukaj v nočni? A z vsemi strojevodji?????? Jih je malo preveč, ha,ha! Malo heca, da ne boš zameril! Galja
28. maj 2006 21:55
Aha v službi, pomeni a se odjavljaš ja... Saj mi je jasno zakaj ne dela... Bom se trudil na rešitvi! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. maj 2006 22:00
Ni panike, Jernej, jaz si bom poiskala "prijetno opravilo", le Ognjič je žalostna 100 na uro, ha,ha! Galja
28. maj 2006 22:13
Probajte zdaj... Iz prve strani (vhodne na kulinariko) Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo