velikokrat kupim slanike(kruhove "štangice")ki so prelite z neke vrsto tekočo soljo. Ali kdo ve kako se to naredi? Samo sol in malo vode ali je mogoče dodana želatina, ker je tista sol gumijasta?
ANJA
velikokrat kupim slanike(kruhove "štangice")ki so prelite z neke vrsto tekočo soljo. Ali kdo ve kako se to naredi? Samo sol in malo vode ali je mogoče dodana želatina, ker je tista sol gumijasta?
ANJA
21. apr 2006 16:02
basje drugo. Veri
21. apr 2006 17:56
jaz delam kruh iz aparata za peko kruha vzamem ven naredim štručke jih dam na peki papir in skoraj do konca spečem , medtem pa gladko moko zmešam z kako žličko soli in malo vode da pride tekoča masa in potem čisto malo pred koncem pečenja to polijem po štručkah .( men se zdi da pride precej isto kot pa tiste originalne) pečem še naprej toliko da se masa strdi vendar ne spremeni barve.
21. apr 2006 20:46
Tudi jaz delam tako kot je napisala t-baby. Teka
21. apr 2006 22:27
Tudi jaz delam tako kot t-baby in Teka in to uporabim tudi ko delam preste. LP mamazeljka
22. apr 2006 21:44
Delam enako, le da maso nabrizgam gor že pred pečenjem. Se nič ne zažge.) Julija
23. apr 2006 14:58
Hvala, bom stestirala naslednjič ko bom pekla šoštajgline. ANJAKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Polnjene gobe