Pomagajte

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

tema odprta - 21. apr 2006 10:55 | ogledi: 3.134 | odgovori: 7

-----Original Message-----

From: Teja Behin [mailto:teja.behin@email.si]

Podarim psičko Keno...staro 3 leta...mešanka med zlatim prenašalcem in

haskijem in nima nikogar da bi mu vračala ljubezen...je redno cepljena in

šolana...je zelo ubogljiva in igriva...ima rada otroke in zelo dolge

sprehode...Jaz sem začasni skrbnik in mi jo škoda dati v azil,ker je preveč

pridna...Jaz je ne morem imeti ker imam že enega psa in premalo

prostora...Rabi zelo dosti ljubezni in topel objem..to je vse!!!!

p.s.:prosim pošlji dalje in mi pomagaj najti dobrega skrbnika!!!

hvala

moja tel. 040/467580

ali mail: teja.behin@email.si

--

Izbriši | Odgovori | Odgovori vsem | Posreduj | Preusmeri | Črna lista | Izvirnik sporočila | Shrani kot | Natisni Nazaj v INBOX

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

21. apr 2006 14:35

Poslano vsem mojim znancem in sorodnikom, ki živijo v hiši. Bomo držali pesti, pa bo spet konec dober, vse dobro! Pozdravček! PS: Pa sporoči, kako se bo izteklo... Vrana

ania23  

član od: 20.6.2006

sporočila: 3

20. jun 2006 15:57

Če bi imela večje stanovanje bi jo gotovo vzela!!!!!Obožujem psičke in peske!!!!!!!!!!!!!!! Upam,da bo tisti,ki jo bo vzel dober človek-TO SE MORATE VSEKAKOR DOBRO PREPRIČAT ania23

Vrana  

20. jun 2006 23:10

Upala sem, da je psička že zdavnaj našla nov dom... No, bomo pa še malo držali pesti. Pa - konec koncev lahko spet razpošljemo naokrog... Pozdravček in hovček! Vrana

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

21. jun 2006 2:46

Vrana veš, če bi bili vsi ljudje na svetu takšni kot si ti, ne bi bilo zavrženih živali. Res si nam lahko v ponos. Če kdo samo omeni domačo žival, ki bi se je rad znebil, se vedno spomnim nate- ti bi vztrajala, dokler zgodba ne bi imela srečnega konca in žival ne bi bila zavržena. Kajne? Lep dan in veliko se smejte

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

21. jun 2006 8:58

ania, ti kar vzemi to kužiko! Midva sva v malem stanovanju, pa je kužika super zadovoljna! Psi rabijo veliko ljubezni in sprehodov, ne pa velikega stanovanja:) Veri

Lunika  

član od: 30.8.2004

sporočila: 254

21. jun 2006 10:50

Strinjam se z Veri. Tudi jaz sem imela svojo kužico v majhnem stanovanju, čeprav je kar velika (labradorka) in ni bilo nikoli problemov. Psi so krdelne živali in ne marajo biti sami - cel dan na verigi ali pesjaku je mučenje. Sprehodi so pa tako ali tako nujni in kaj je boljšega kot da se vsak dan skupaj s svojim kužkom pošteno zluftamo in razgibamo? Lp, Tina

Vrana  

4. avg 2006 10:36

Kako se je iztekla zgodba s Keno? Tale dopustni čas je zelo neugoden zame, ker nimam pogosto dostopa do interneta, zato upam, da sem samo zamudila srečen konec zanjo. Galja, sporoči! Pozdravček, Vrana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti