Več glav več ve, zato se obračam na vas. A kdo ve, kje se kupi gumijast pompon (cof), ki ga običajno uporabljamo na seminarjih- cof se ponavadi vrže se osebi, ki dobi besedo... upam, da sem dovolj jasno razložila, za kakšen cof gre.
Prosim pomoč
V.
Več glav več ve, zato se obračam na vas. A kdo ve, kje se kupi gumijast pompon (cof), ki ga običajno uporabljamo na seminarjih- cof se ponavadi vrže se osebi, ki dobi besedo... upam, da sem dovolj jasno razložila, za kakšen cof gre.
Prosim pomoč
V.
20. apr 2006 7:28
Večkrat sem jih že videla ali v trafikah ali v trgovinah z drobno galanterijo kot obesek za ključe.Mislim pa, da bi ga v Leonardu lahko imeli (nisem pa prepričana). LP cervus
20. apr 2006 12:53
Elaphus, obesek za ključe imam, vendar je premajhen. V mislih imam veliki pisani cof, premera okoli 8 cm. Kje pa je ta Leonardo? V.
20. apr 2006 12:58
Vilma v Novem mestu je bil tam, kjer je zdaj Manpower agencija, v Kandijskem križišču. Zdaj pa ne vem kje bi bil... V Lj je v City parku. lp, Marija
20. apr 2006 13:07
Hvala obema za info. Za Leonardo v križišču sem pa imela občutek, da se tam prodaja le pregrešno draga "glažovna", zato nisem nikdar zašla tja- niti sline cedit... bom kmalu v LJ in bom zavila še v City park. Medtem sem v naši službi nabave že izvedela, da je dobavitelj podjetje Hribar in otroci. Če ne bom teh nesrečnih cofov nikjer našla, jih bom pa direkt naročila LP V.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Gnetemo, pečemo in jih že jemo