Službica

Esis  

član od: 14.3.2006

sporočila: 67

tema odprta - 19. apr 2006 20:15 | ogledi: 1.848 | odgovori: 6

Obračam se na vas, ker vidim, da ste/smo zelo povezani, že odvisni drug od drugega in da si neizmerno pomagate.

Moja dobra prijateljica bo po vsej verjetnosti ob službo. Sama si že išče, a vendar, če bi kdorkoli slišal za kakršno koli delo, vas prosim, če mi lahko sporočite. Je iz LJ, V. stopnja izobrazbe ekonomske smeri.

Jaz žal nisem iz tega konca SLO, rada bi ji pa pomagala, kolikor se pač da. Poskusiti ni greh!

Že v naprej se vam lepo zahvaljujem.

Esis

Esis  

član od: 14.3.2006

sporočila: 67

21. apr 2006 22:40

Hvala, Sasenka, za trud. Posredujem, naprej. Esis

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

21. apr 2006 23:28

Pritisni na aktualna prosta delovna mesta, potem pa samo vneseš podatke. označi katero območno službo, stopnja izobrazbe in ekonomski tehnik (verjetno je to), pa izpiši. in ti izpiše. jade

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

22. apr 2006 10:00

Verovnika, sem že prijavljena! Hvala za link! Na spletni strani zavoda za zaposlovanje objavljajo prosta delovna mesta same take firme, ki ti na prošnjo sploh ne odgovorijo Na zadnjih trideset prošenj sem dobila en sam odgovor. Negativen. Morda imajo drugi več sreče Pozdravček! Vrana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti