Zbiram mercator točke-se priporočam zanje.
l.p.
Vesna Leben
Zbiram mercator točke-se priporočam zanje.
l.p.
Vesna Leben
18. apr 2006 12:34
Kaj pa se dobi (kupi) zanje? LP K
18. apr 2006 12:40
Kaj je to kaj novega? Koliko jaz vem, imaš Mercator pika kartico in ti pri računu - na blagajni prišteva pike oz. točke. Pozdravček!
18. apr 2006 12:43
Zdaj imajo "znamkice" do junija enkrat. Za 15 oziroma 20 dobiš servis posode plitvi krožnik, desertni krožnik, skodelica in podstavek za skodelico. Mogoče piše kaj na njihovi spletni strani. Jaz sem tudi angažirala zbiralce. :) lp, Marija
18. apr 2006 13:37
Ligonja poglej na zasebno pošto. balu
18. apr 2006 13:43
ligojna, do kdaj veljajo? Če ni prepozno, ti jih prinesem na majsko srečanje, če jih je treba nalepit prej, ti jih pošljem po pošti, saj jih ne potrebujem. Mamamia mamamia
18. apr 2006 17:45
galyka je napisal/a: |
Zdaj imajo "znamkice" do junija enkrat. Za 15 oziroma 20 dobiš servis posode plitvi krožnik, desertni krožnik, skodelica in podstavek za skodelico. Mogoče piše kaj na njihovi spletni strani. Jaz sem tudi angažirala zbiralce. :) lp, Marija |
19. apr 2006 7:36
Tudi jaz zbiram mercatorjeve pike in jih zamenjam za Sparove. mimika
19. apr 2006 9:25
Tudi jaz se priporočam za mercatorjeve nalepke. Tanja Tominec, Zadlog 25a, 5274 Črni Vrh tanja tominec
25. maj 2006 20:31
Tudi jaz zbiram mercatorjeve nalepke, če jih imakdo odveč se priporočam. V naprej se vam zahvaljujem. LP Marjana Marjana
25. maj 2006 20:52
Jaz sem še en navdušen zbiralec, ki se tudi priporoča. Mami je namreč uspelo zbiti čisto vsak servis krožnikov, ki smo ga imeli do sedaj, tako da imamo sedaj veliko različnih krožnikov in upamo, da bomo s temi točkami nabrali dovolj paketov, da bo ta servis zdržal vsaj kakšno leto. lp, tasykaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Ocvrtki s sirom in salso verde