Vem ,da tema ne spada med te vrstice, pa vas vseeno prosim,če ima katera od vas tri različne
Ean kode kateregakoli izdelka iz linije Subrina za nego telesa.
Tukaj gre za subrinino nagradno igro. Hvala in lep pozdrav iz Štajerske.
Balu
balu
Vem ,da tema ne spada med te vrstice, pa vas vseeno prosim,če ima katera od vas tri različne
Ean kode kateregakoli izdelka iz linije Subrina za nego telesa.
Tukaj gre za subrinino nagradno igro. Hvala in lep pozdrav iz Štajerske.
Balu
balu
17. apr 2006 22:32
3 838980 511813 iz spreja za lesketajoče lase
18. apr 2006 7:55
3 838980 502897 balzam za normalne lase surfinija
18. apr 2006 8:40
A moram to prepisat s kakšne embalaže? Sporoči mi, pa ti pošljem, imam dva izdelka subrine doma. Mamamia mamamia
18. apr 2006 8:47
koda iz subrina barve za lase:3 838980 512254 lep pozdrav andreja č.
18. apr 2006 8:54
Šla sem pogledat v kopalnico in trenutno nimam nobenega ali pa ne najdem izdelka Subrina. Vprašala bi pa nekaj drugega, ali je dovolj prepisana koda ali bi ti morali poslati izrezano kodo, saj je pri teh igrah včasih potrebno kode izrezati iz embalaže. Lep pozdrav in veliko sreče riba-ribica
18. apr 2006 12:00
Super ,punce zlate ste.Ko grem v trgovino pozabim vzet zraven kuli in papir,da bi si napisala.V Mercatorju sem namreč vzela letake za nag.igro,kjer moraš zapisat 3 različne kode.Mogoče pa bo mož imel tokrat tudi srečo in bo kaj zadel.Listke zmeraj izpolnjujem na oba imena,on dobi velikokrat jaz pa še nikoli ničesar. Še enkrat hvala.Balu baluKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pica zvitki
Nacho čips gostija