5. nov 2013 13:46
Jaz pa, po poraviici povedano, krame (sem spadajo tudi kuhinjski pripomočki) na pultu ne toleriram preveč dobro. Imam 3 stare, neuporabne tehtnice za dekoracijo, digitalno pa privlečem na dan, ko jo rabim.
Vanja
5. nov 2013 13:46
Jaz pa, po poraviici povedano, krame (sem spadajo tudi kuhinjski pripomočki) na pultu ne toleriram preveč dobro. Imam 3 stare, neuporabne tehtnice za dekoracijo, digitalno pa privlečem na dan, ko jo rabim.
Vanja
5. nov 2013 14:56
urssa, res je, kaj takega sem imela v mislih... Aja, a tisto, ki jo ima Rudolph v ozadju ste videli?
Vanja, a tvoje dekorativne tehtnice res niso uporabne ali ne delajo (verjetno pašejo h kitchenaidu)?
alibaba
5. nov 2013 15:35
Tehtnice so dejnsko starinske in neuporabne. Kitchenaid je tudi v špajzu. :)
Vanja
5. nov 2013 15:59
Moja je nekaj takega: http://www.bolha.com/umetnine-starine/gospodinjski, le lepše ohranjena. Nimam je ravno na pultu, ampak je svoje mesto našla na eni omarici. Vseeno je pa stalno tudi v uporabi.
trac
5. nov 2013 20:59
Jaz imam navadno led tehtnico iz Lidla. Dela super že 3 leta, najbolj všeč mi je luknjica za obešanje zadaj. Ko je ne rabim, jo lahko samo obesim v element na žebelj, tako da je pospravljena, ko pa jo rabim je vedno pri roki. Znajdi se. ;)
Monika7Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Pekoče piščančje perutničke