Vse najboljše Dušanka!!
Jaz ti želim samo zdravja, vse ostalo že tako imaš......dobro voljo, optimizem,veselje do kuhanja, dobrega moža....
Nena
Nena-morje
Vse najboljše Dušanka!!
Jaz ti želim samo zdravja, vse ostalo že tako imaš......dobro voljo, optimizem,veselje do kuhanja, dobrega moža....
Nena
Nena-morje
15. apr 2006 7:57
Dušanka tudi jaz ti želim vse najlepše in najboljše ter da bi te zvezdice sreče spremljale skozi celo leto in ti izpolnjevale tudi tiste najbolj skrite želje! LEPO PRAZNUJ!!! Lep dan vam želim
15. apr 2006 7:59
Vse najboljšeeeeeeeeeee za teeeeeeeee, vse najboljšeeeeeeeeeeeeee za teeeeeeeeeee, vse najboljšeeeeeeeeeee dragaaa Dušankaaaaaaaaaaaaaaaa, vse najboljše ta teeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! jade
15. apr 2006 7:59
Dušanka, pa klepetali sva prej o r.d. in nisi mi povedala VSE NAJBOLJŠE Dušanka.Želim ti obilo zdravja in če je zdravje je tudi sreča........ Teka
15. apr 2006 8:02
Vse naj,naj!!! monro
15. apr 2006 8:21
Dušanka, naj, naj.... Migla
15. apr 2006 8:32
Dušanka, tudi od mene VSE NAJ NAJ!!! Veliko nasmehov in dobre volje ti želim. tjas
15. apr 2006 8:37
Zna biti življenje lepo in zna biti grenko a vedno nas uči da živeti je lepo Duši ,še enkrat vse najboljše lp goga
15. apr 2006 8:58
VSE NAJ NAJ!!! Bodi lepa, prijazna in srečna!!!!! biba
15. apr 2006 9:20
Draga naša Dušanka! Tudi jaz se lepim željam pridružujem in ti vse lepo prerokujem. Naj uresničijo se tvoje skrite želje, naj usoda čimprej v resničnost jih popelje. Bodi zdrava in vesela, brez bridkosti in trpljenja. Vesna Leben
15. apr 2006 9:40
Vse najboljše, Dušanka! Tudi sonček, vidim, praznuje s tabo! Naj te spremlja vedno v življenju! VranaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fokača s paradižnikom in timijanom
Škotske mesne kroglice s pivsko omako