14. jul 2006 20:27
Punce hvala Upam, da bomo kmalu Sem mislila, da bom z enimi že danes na Livadi, pa sem nekaj zakvačkala. Sem Val na ZS pošto sporočila. Pozdravček kobra 1
14. jul 2006 20:27
Punce hvala Upam, da bomo kmalu Sem mislila, da bom z enimi že danes na Livadi, pa sem nekaj zakvačkala. Sem Val na ZS pošto sporočila. Pozdravček kobra 1
14. jul 2006 22:11
Tudi sama sem član komaj nekaj mesecev in vesela sem ker sem v vaši družbi. Pozdrav vsem skupaj Bogomira Bogomira
15. jul 2006 13:59
Ne vem kako bom prihodnji teden preživela brez vas, ker gremo na morje in bom brez računalnika. Sedaj imam računalnik vklopljen kar cel dan in vsakega toliko časa pogledam kaj je novega na KulSlo- sreča, da so otroci še majhni, jaz pa edini uporabnik interneta. ariella
20. jul 2006 11:54
Meni je blo najboljšeše na morju, ko je deževalo. Sn šla na recepcijo, kupla za 25 kun eno vuro interneta, pregledala pošto, pa moje forume, potle pa je že sonček posijal, plavuti gor in švimen švimen, jeesss! tumpika
20. jul 2006 11:59
Ojla tumpika, jaz sem se pa že ustrašla, da te je morski pes požrl, ker se tako dolgo nisi nič oglasila Ognjič
20. jul 2006 17:04
Če se sin ne bo kmalu vrnil s taborjenja, bo pri hiši katastrofa. Sedaj, ko je računalnik skoraj samo moj me je KulSlo popolnoma zasvojila. Otilija
29. sep 2006 14:19
Vaš član sem par mesecev, ampak spremljam vas že dlje časa. V službi imam non-stop dostop do interneta in sem vsakih malo na KulSlo, ker me vse živo zanima. Doma sem vaša po deveti uri zvečer k"o ta mala gresta spat. Veliko receptov sem si isprintala in jih imam lepo zložene v svojem zvezku z recepti. Pa da ne ostane samo pri tem kako sem jih samo zalimala, pa probala tudi veliko tega. In prav vesela sem, da sem našla to stran in da v njej maximalno uživam. Iz zdravstvenih razlogov mi je priporočeno, da shujšam za najmanj 10 kg, samo problem je ta vaša stran in novi recepti, kakor tudi stari neisprobani. Ljuba duša, že 4 meseci štartam z ločevalno dieto, ali KulSlo mi dela preglavice. Tak, da od vsakega naslednjega ponedeljka štartam. Lep pozdrav vsem in veliko užitkov pri kuhanju in uživanju v hrani ter še več v dobri družbi ob dobri hrani in pijači. Zvončica
29. sep 2006 18:49
Pozdravljeni vsi skupaj! Tudi sama sem že kar celo leto odvisnica od kulinaričnega foruma, sem pa potrebovala kar nekaj časa, da sem se prijavila, pa tudi sedaj se ne oglasim prav pogosto. To je moj šele tretji prispevek, pa vas zato nič manj ne spremljam, tudi recepte si pridno printam in spravljam v mapo. Zvončici pa naj povem, da mi je v letošnjem letu kljub dobrotam na kulinariki uspelo z ločevalno dieto zgubiti 10kg, to težo kar uspešno vzdržujem, se je pa potrebno kakšni dobroti tudi odpovedat Lep pozdrav Mercedes mercedes
29. sep 2006 20:58
Pozdravljene vse, ki ste prišle za mano. Tumpika, tvojo pisaje pa tak rada čitan, faca si. Ne začni ga gdaj srat s knjižno slovenščino! monro
30. sep 2006 7:16
monro je napisal/a: |
Pozdravljene vse, ki ste prišle za mano. Tumpika, tvojo pisaje pa tak rada čitan, faca si. Ne začni ga gdaj srat s knjižno slovenščino! monro |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Evitine Jakobove pokrovače