7. okt 2006 21:19
Da še jaz pristavim svoj piskrček, čeprav zadnje čase raje berem, kot pa kaj napišem. Nisem človek, ki bi me zlepa kaj "sezulo", toda tukaj nisem nikoli pričakovala "rivalstva", zato me je toliko bolj šokiralo, ko so se začeli razno razni prepiri in človeku mine, da bi pri takem sodeloval. Pa pustimo posameznike, saj konec koncev lahko vsak pove, kaj mu leži na duši. Ko mi je pred dobrima dvema letoma mož pokazal tole stran - Kulinariko - ker sem nenehno tečnarila, kaj naj skuham, kaj naj pečem, s kom si naj delim svoje izkušnje in seveda ne/izkušnje, nisem niti slučajno pričakovala, da si bom preko te strani dobila tako dobre prijateljice. Resnično, iskrene ljudi. To se je videlo že tudi po tem, ko sva z mamamio organizirale 1. srečanje Kulinarike v Mariboru, potem pa še v Peklu. Kot ena velika družina. Jernej je res lahko ponosen na nas, svoje "farane". Mi smo mu pa iz srca hvaležni za tole stran. Ne bi rada koga užalila, rada bi pa ob tej priliki omenila Dragičko in Tjašo, smo se res zaštekale v prvem trenutku, pa seveda tudi Zimo in Mperhaj, pa Dolores in še več, pa ne bom naštevala, ker bi rabila celo večnost, da vse omenim. Ker sem navdušena nad kuhanjem in peko najdem tu gor vse, kar mi srce poželi, rada sprobavam nove recepte, nekateri se mi posrečijo, drugi spet ne, moji doma so pa veseli, ker je vedno nekaj dobrega na mizi, pa tudi v službi so moji fantje deležni vsega in svašta, ha,ha, ker mi vedno doma kaj ostane in potem odnesem še v službo. Tu na našem koncu se tu in tam tudi dobimo na kavici - kulinarične kuhle - ha,ha, vedno nima vsaka časa, se pa le dobimo in že to je nekaj. Najbolj pa sem vesela, ko me pokliče katera iz Ljubljane in mi reče, čez eno uro sem pri tebi, pristavi za kavico. Ne morete si zamisliti, kako sem ganjena, ker čutim, da smo si res blizu in to mi veliko pomeni. Želim si, da bi se tukaj na tej strani res vsi lepo razumeli, pustimo zdrahe in pikanja, če komu kaj ne paše, naj obrne list in gre dalje. Naj bo Jernej ponosen na nas, ne pa da se nam drugi (naključni sprehajalci po Kulinariki) posmehujejo. Upam, da nisem napisala kaj napačnega, če pa sem........bo pa spet bombardiranje! Vsem želim prijetno druženje! Galja