13. apr 2006 11:25
Ko smo bili mali, nam je zajček skril darila, ki so bila navadno kaka sladkarija in mogoče še kaka malenkost (recimo nogavičke, kaseta, trak za lase ali kaj podobnega), pa seveda pirhi. Za zajtrk smo jedli pinco in miške (iz istega testa, kot pinca, samo da je bilo v obliki mišk) in kakav. To tradicijo bom nadaljevala zdaj, ko sva na sejem in skrila fantu kako darilce v košarici, pa naj se malo matra in ga išče;) Tudi pinca oz. miške bojo sigurno na mizi, verjeno pa še kak velikonočni kruhek, če se kaj poznam...;) pirhi bojo pa verjetno spihani, ker ne obožujeva trdo kuhanih jajc.
Mami sem kupila njen najljubši črni čaj, očetu knjigo, ker sem ravno našla eno, ki bi mu bila všeč, za fanta imam par idej, se moram še odločit - hotela sem mu mini stojalce za fotoaparat, da bo slikal mojo hrano, pa ga je ravno včeraj on kupil meni
... Bratcu bom dala samo kaj za jest, verjetno še tople mafine in en ogromen pladenj njokov, da jih ima za kosilo na hitro, ker je tega najbolj vesel, sestre pa itak ni doma in ni preveč družabna:) Dobi pa eno čokoladno torto, ko se vrne, njej je pač najljubša čokolada:)
Veri