Ravno'>o zdajle sem jo'>o končala, mamamiino'>o čokoladno'>o jagodnoo'>o'>o'>o'> torto'>o. Recept je super, prepričana sem, da boo'>o'>o'>o'> tortica jutri, ko'>o bosta moja fanta upihnila 4. svečko'>o, izginila v momentu... Ampak meni pa vseeno'>o nekaj ne da miru. Nisem ravno'>o začetnica v peki, s piškoti in pecivi nimam nobenih težav,o'>o'>o'>o'> torte pa so'>o zame še vedno'>o en velik misterij.
Prosim vas, povejte mi, kako'>o vam uspe narediti rahel biskvit zao'>o'>o'>o'> torto'>o????? Kadarkoli delam biskvit za peciva, rata super rahel, pri tortah imam pa probleme. Saj bi lahko'>o vzela kak biskvit, ki mi je že uspel, ampak jaz bi se rada naučila narediti tega v originalnem receptu. Mislim, da sem vse naredila prav, sneg stepla zelo'>o trd, rumenjake stepla zelo'>o penasto'>o, da so'>o narasli, ko'>o sem jim dodala kakav, pa se mi je že zdelo'>o, da masa postaja zbita in nekako'>o lepljiva. Sneg in potem moko'>o sem umešala previdno'>o previdno'>o, s kuhalnico'>o, ki sem jo'>o dvigovala narahlo'>o od spodaj navzgor in zelo'>o počasi in postopno'>o sem dodajala moko'>o in sneg, testo'>o je bilo'>o pa vseeno'>o nekako'>o zbito'>o, nič ni naraslo'>o in imela sem hude probleme, da sem ga prerezala. Upam, da bo'>o vseeno'>o užitno'>o.
Ker sem imela lani točno'>o take probleme na isti dan (zgodovina se ponavlja, recept je bil pa drug in prepričana sem, da ravno'>o tako'>o odličen), bom hvaležna za vsako'>o idejo'>o, kaj počnem narobe. Tole me že rahlo'>o jezi. Doslej edina uspela mojao'>o'>o'>o'> torta je bilao'>o'>o'>o'> Torta Nutella, pa še s tisto'>o sem se namučila, da sem vse skupaj rahlo'>o zmešala.
Okrasitevo'>o'>o'>o'> torte je pa sploh svoja zgodba. Vse nekam visi, kar ne morem verjeti, kake slikice objavljate na portalu. Vidim, da se še imam kaj naučiti... LOL! Mogoče me katera vzame v šolo'>o.
Sladko'>o spite, jutri pa poročam, če je še kaj ostalo'>o!
hope