Ravno'>o zdajle sem jo'>o končala, mamamiino'>o čokoladno'>o jagodno'>o torto'>o. Recept je super, prepričana sem, da bo'>o tortica jutri, ko'>o bosta moja fanta upihnila 4. svečko'>o, izginila v momentu... Ampak meni pa vseeno'>o nekaj ne da miru. Nisem ravno'>o začetnica v peki, s piškoti in pecivi nimam nobenih težav, torte pa so'>o zame še vedno'>o en velik misterij.
Prosim vas, povejte mi, kako'>o vam uspe narediti rahelo'>o'>o'>o'> biskvit za torto'>o????? Kadarkoli delamo'>o'>o'>o'> biskvit za peciva, rata super rahel, pri tortah imam pa probleme. Saj bi lahko'>o vzela kako'>o'>o'>o'> biskvit, ki mi je že uspel, ampak jaz bi se rada naučila narediti tega v originalnem receptu. Mislim, da sem vse naredila prav, sneg stepla zelo'>o trd, rumenjake stepla zelo'>o penasto'>o, da so'>o narasli, ko'>o sem jim dodala kakav, pa se mi je že zdelo'>o, da masa postaja zbita in nekako'>o lepljiva. Sneg in potem moko'>o sem umešala previdno'>o previdno'>o, s kuhalnico'>o, ki sem jo'>o dvigovala narahlo'>o od spodaj navzgor in zelo'>o počasi in postopno'>o sem dodajala moko'>o in sneg, testo'>o je bilo'>o pa vseeno'>o nekako'>o zbito'>o, nič ni naraslo'>o in imela sem hude probleme, da sem ga prerezala. Upam, da bo'>o vseeno'>o užitno'>o.
Ker sem imela lani točno'>o take probleme na isti dan (zgodovina se ponavlja, recept je bil pa drug in prepričana sem, da ravno'>o tako'>o odličen), bom hvaležna za vsako'>o idejo'>o, kaj počnem narobe. Tole me že rahlo'>o jezi. Doslej edina uspela moja torta je bila Torta Nutella, pa še s tisto'>o sem se namučila, da sem vse skupaj rahlo'>o zmešala.
Okrasitev torte je pa sploh svoja zgodba. Vse nekam visi, kar ne morem verjeti, kake slikice objavljate na portalu. Vidim, da se še imam kaj naučiti... LOL! Mogoče me katera vzame v šolo'>o.
Sladko'>o spite, jutri pa poročam, če je še kaj ostalo'>o!
hope