13. apr 2006 22:05
Ljudje različno gledajo na te stvari. Če gledaš razne oddaje, bereš članke, veliko ljudi svetuje presno prehranjevanje ob boleznih. Ko so meni postavili dve diagnozi, ki sta me glede na mladost krepko presenetili, sem se tudi za nekaj časa odločila za tako prehranjevanje - zdržala sem skoraj dva meseca - čeprav mi je zdravnica dejala, da s tem turmorčka ne bom izstradala (ker menda ni maligen??), kot nekateri to tolmačijo. Svetovala mi je, naj ob surovem sadju in zelenjavi uživam še vsaj meso in mlečne izdelke, da bom dobila dovolj beljakovin. Tako sem res uživala kako salamo in sir ter sladoled, da sem zadovoljila še mojo potrebo po sladkem. Moram reči, da sem se sicer odlično počutila, a sem potem prehitro odnehala, ko je bil ob naslednjem ultrazvoku tomor še kar isto velik. Ampak zadeva rabi čas, tako hitro, kot sem jaz mislila, da bodo rezultati, ne gre. Sedaj, ko se spet bliža sezona paradajza in več sadja, se bom mogoče spet odločila za eno kuro, škodit ne more.
Tako, da Vesna, če ti bo pomagalo k boljšemu počutju, probaj. Škodit ne more, lahko pa veliko narediš zase, če bo vsaj nekaj procentov bolje.
Lp, R