20. apr 2006 19:25
Joj, kaksna lepotica, prava princesa!:))) Upam, da bo imela vec srece kot prejsnja mucica! proxima
20. apr 2006 19:25
Joj, kaksna lepotica, prava princesa!:))) Upam, da bo imela vec srece kot prejsnja mucica! proxima
20. apr 2006 21:34
Res je lepotička na kvadrat. Pa z Bobbyem jo čuvajta, da se tudi njej kaj hudega ne zgodi. Reva je že dovolj trpela. Srečno. Julija
20. apr 2006 21:36
Joj, kako sem vesela, da je muca dobila nov dom, vidva z Bobbyjem pa novo prijateljico. Uživajte, uživajte, uživajte! Avena
21. apr 2006 2:52
Vrana, res imaš lepo novo mucko... moji pa so še na poti. Poleg štirih, ki jih že imam, se bodo v kratkem pridružili novi (moja Bučka je breja, da že komaj hodi
21. apr 2006 8:04
Pozdravljena, seveda sem tudi jaz vesela. Res si jo lepo "uštimala", če se spomnim tistih prvih slik, ki sem jih našla na Bolhi - se mi je kar smilila. Sedaj tudi ne izgleda več tako stara, kot si omenila enkrat, ampak prava mala lepotička. Moraš biti res poznavalka, da ti uspe kopat mačke - jaz imam tri, kratkodlake, pa nimam šans, da jih spravim v bližino vode. Lep dan, Vanja vanjatajnsek
21. apr 2006 9:28
To je pa res posebna mačica. In posebne mačice imajo pač srečo v življenju. Čestitke Vrana za akcijo. Ti pa res nisi od muh, če se za nekaj odločiš! Lp
21. apr 2006 10:03
Hvala za vse pohvale in vzpodbudne misli! Mala si je našla svoj kotiček kar v spalnici, na vznožju postelje. Čuvamo jo, joj, res skrbimo, da je vedno kdo doma! Pomislite, že lula v pesek! Čisto nobenih težav, kot smo sprva pričakovali
21. apr 2006 11:44
Za Baby...bog ji daj večni mir Ta "mladi" pa naj bo usojeno dolgo živeti!! Kar se pa tiče stanja v hiši ....sama poznaš rešitev, tako da je brez veze naprej razpredat! Srečno vsem skupaj! veverica
25. apr 2006 11:22
Vrana, kakšno pa je stanje sedaj pri vas. Se je muca že privadila lp zinka
25. apr 2006 13:58
O, lepo da še mislite na našo muco! Strašno radi jo imamo in revica se počasi privaja tolikšni pozornosti!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi