19. apr 2006 15:32
Že od srede spremljam zgodbo o Bobiju. Zelo mi je hudo, da so lahko ljudje tako hudobni. Tudi sama imam dve muci in si zato ne znam predstavljati, da bi se jima kaj zgodilo. Držim pesti, da boš dobila to muco. AK
19. apr 2006 15:32
Že od srede spremljam zgodbo o Bobiju. Zelo mi je hudo, da so lahko ljudje tako hudobni. Tudi sama imam dve muci in si zato ne znam predstavljati, da bi se jima kaj zgodilo. Držim pesti, da boš dobila to muco. AK
19. apr 2006 20:09
vrana, poskusi s koreninami baldrijana in ne mačjo meto.... Deluje zanesljivo. Samo pazi, da njenih igrač preveč ne natreš z njim... Lp Ps. Naša Pepa je povrgla 2 mucka...Gospodično in gospodiča....Gospodična je čisto bela... juhica
19. apr 2006 20:27
Tule sem se pa malo izgubila, kaj ni bilo rečeno, da so jo streilizirali? A zdaj je pa breja? In tole s sosedi....težko sledim, stvari mi niso čisto jasne, sploh tisto s tremi generacijami..... No, pa vseeno, naj se že enkrat uredi, kajne?! Lp, Sara veverica
19. apr 2006 21:41
Sara, tista slika nakateri naj bi bila muca breja, je od lanskega oktobra in je bila verjetno kastrirana kasneje. lp Julija
20. apr 2006 10:41
Drage prijateljice, muca je po vseh peripetijah KONČNO DOMA! Vse je kazalo, da ne bo nič iz tega... Ko smo čakali lastnika...vse zanemarjeno, naštramano, umazano... z enim garjavim kužijem...Definitivno sem se odločila: ne, ta muca ne bo šla z nami, saj če je vsaj malo v tem stilu, se ne bo mogla prilagoditi... Ko pa jo je lastnik prinesel ven, je vse v meni zahrepenelo po njej
20. apr 2006 11:08
Tako sem vesela, da si dobila muco!! Hudo mi je, ko prebiram to žalostno zgodbo. Uboga Baby.Tudi mi imamo mucke; poleg dveh sosedovih, še dva naša in še tri čisto majhne, skotene v ponedeljek
20. apr 2006 12:29
Mačjo meto sem kupila v trgovini za male živali v City parku. Jo pa muce, ki gredo ven, tudi same najdejo. Dobro, da imajo nekateri mucki tudi sosede (beri: dobre sosede)
20. apr 2006 12:59
Vrana, res sem zelo vesela zate (in za Bobija, seveda) - še najbolj pa za vašo novo mačkico!
20. apr 2006 13:23
No Vrana, končno smo dočakali srečen konec, zate in za ubogo muco. Sem forum dostikrat odprla samo zaradi te teme, ker sem tudi mačkoljubec. Lepo se carklajte in radi se imejte Lijana
20. apr 2006 13:51
Konec dober, vse dobro. Je en tak lep rek. In tudi pri tebi Vrana, se je uresničil. Res sem vesela, da si dobila to mucico. Veš, da je bilo še meni hudo, ko sem brala, kakšne neprijetnosti dajete skozi, da bi prišli do mucice. Bi pa jaz postopala enako, če bi bila na tvojem mestu. Tudi sama sem velik mačkoljub in ne predstavljam si življenja brez te tople, crkljive in razvajene črne kepe. Tale tvoja mucica je očitno pogrešala ljubezen in crkljanje. Verjamem, da bo pri tebi dobila vse to in še več. Trpljenje, ki ga je doživljala, bo pa tudi ona spravila v podzavest in uživala v novo pridobljenem komfortu. Glede Baby, pa očitno nisem dobro razumela. Menda jo ni poškodoval tvoj brat?? Saj ne morem verjet. Ampak, če ni hodila ven.......... Vrana, tebi, Bobiju in novodošli mucici želim vse naj, naj..... veliko crkljanja in lepih skupnih trenutkov. Lep dan ti želim. p.s. Še v imenu mojega Frica jo malo pocrkljaj. Ji pošilja en velik miiiijaaaav.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Jabolka v srajčki
Srbski pasulj