18. apr 2006 19:33
Sara, hvala za dobre želje! Tu gre za tri generacije, ki jim nisem v žlahti,(zato mojega sina ne štejemo)...

18. apr 2006 19:33
Sara, hvala za dobre želje! Tu gre za tri generacije, ki jim nisem v žlahti,(zato mojega sina ne štejemo)...
19. apr 2006 8:16
Muca je baje ves čas zunaj, samo po hrano hodi v stanovanje. Se sploh ne čudim...
19. apr 2006 9:02
19. apr 2006 10:14
Odkrila sem še eno fotko od naše bodoče muce. V istem albumu, posneta oktobra 2005, stran 2. Mislim, da je breja. In veliko starejša od dveh let. Vrana
19. apr 2006 15:05
Vrana, če še nisi videla, tukaj je vaša muca: <http://med.over.net/phorum/read.php?f=44&i=58259&> LP
19. apr 2006 15:32
Že od srede spremljam zgodbo o Bobiju. Zelo mi je hudo, da so lahko ljudje tako hudobni. Tudi sama imam dve muci in si zato ne znam predstavljati, da bi se jima kaj zgodilo. Držim pesti, da boš dobila to muco. AK
19. apr 2006 20:09
vrana, poskusi s koreninami baldrijana in ne mačjo meto.... Deluje zanesljivo. Samo pazi, da njenih igrač preveč ne natreš z njim... Lp Ps. Naša Pepa je povrgla 2 mucka...Gospodično in gospodiča....Gospodična je čisto bela... juhica
19. apr 2006 20:27
Tule sem se pa malo izgubila, kaj ni bilo rečeno, da so jo streilizirali? A zdaj je pa breja? In tole s sosedi....težko sledim, stvari mi niso čisto jasne, sploh tisto s tremi generacijami..... No, pa vseeno, naj se že enkrat uredi, kajne?! Lp, Sara veverica
19. apr 2006 21:41
Sara, tista slika nakateri naj bi bila muca breja, je od lanskega oktobra in je bila verjetno kastrirana kasneje. lp Julija
20. apr 2006 10:41
Drage prijateljice, muca je po vseh peripetijah KONČNO DOMA! Vse je kazalo, da ne bo nič iz tega... Ko smo čakali lastnika...vse zanemarjeno, naštramano, umazano... z enim garjavim kužijem...Definitivno sem se odločila: ne, ta muca ne bo šla z nami, saj če je vsaj malo v tem stilu, se ne bo mogla prilagoditi... Ko pa jo je lastnik prinesel ven, je vse v meni zahrepenelo po njejKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Gratinirani svaljki