Včasih so ga imeli v hipermarketu, zdaj ga pa že kak mesec zaman iščem: mogoče kdo ve, kje ga imajo? Tiste male vrečke meni prehitro grejo;)
Veri
Včasih so ga imeli v hipermarketu, zdaj ga pa že kak mesec zaman iščem: mogoče kdo ve, kje ga imajo? Tiste male vrečke meni prehitro grejo;)
Veri
12. apr 2006 9:40
A v Leclercu si pogledala? tjas
12. apr 2006 9:43
bila sem tam, mogoče pa nisem gledala na pravem oddelku, tam se še ne znajdem, ko sem zelo redko tja hodila - no, zdaj je najbližji, pa bova mogoče večkrat, čeprav se ne strinjam z njihovo politiko... Ampak majo pa poceni mandlje v prahu. A ti si ga videla tam? Veri
12. apr 2006 9:46
To veliko pakiranje (pudingi, van. sladkor...) imajo v Mercatorju. Sigurno, razen če jim slučajno zmanjka, ker tudi jaz to kupujem - ponavadi puding in čaje , pa vidim ostalo.. LP smrkolina
12. apr 2006 9:48
Ma res zadnji mesec ali celo dva to vedno gledam, majo vanili sladkor, pudinge, mleto čokolado v velikih pakungah, pecilnega pa ne Niti ni več listka s ceno, tako da ne vem, a sploh mislijo dobit... Veri
12. apr 2006 11:04
Pecilni imaš na Brnčičevi (Pekarna Vrhnika). Poglej še v trgovini Žito v BTC-ju, tik ob M Donalcu. Pozdravček!
12. apr 2006 11:38
dragička, z veseljem bi spet šla na brnčičevo, pa pred 16 nisem nikoli konec s službo. V žito bom pa šla še ta vikend! Hvala! Veri
12. apr 2006 15:57
Kaj pa cash & carry Tuš. Tam sem ga že videla. jade
12. apr 2006 16:04
Ziher ga imajo v industrijski prodajalni Kolinska, Ne vem katera ulica je to, pa tudi ne vem če se tej firmi še reče kolinska. Mislim pa da je to še vedno Šmartinka. Veri na kolo, pa hajdi do tja, saj je odprto do 19.00 če se ne motim. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljav piščanec iz pečice
Korenčkova juha