![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
11. apr 2006 19:26
Sem brala nazaj, ko je bilo govora o barvah za barvanje, da se lahko uporabi barva za barvanje pirhov, ima katera izkušnje s tem, ali se res to lahko potem poje?![](/forum/icon_smile_zvezdica.gif)
11. apr 2006 19:26
Sem brala nazaj, ko je bilo govora o barvah za barvanje, da se lahko uporabi barva za barvanje pirhov, ima katera izkušnje s tem, ali se res to lahko potem poje?
11. apr 2006 19:35
Sem jo že višje prilepile
11. apr 2006 19:36
Joj saj res, evo bjonda nimaš kaj. Hvala
11. apr 2006 20:33
Mogoče ideja - recept iz baze 5797, zraven je tudi slikca! Tatjana Bergant
12. apr 2006 8:34
Veri, saj vem, da se hecaš in vidiš, da so "pozna" leta v narekovajih. Se boš pa strinjala, da je 25-letnica za otroške torte nekoliko pozno. teta torta
12. apr 2006 9:10
Še ena. Nimam časa vsega prebrati, ker sem na dopustu, pa sem priletela za minutko : http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=6074 Lp, Klavdija
12. apr 2006 9:42
Hmmm, teta torta,
12. apr 2006 16:00
O hvala Veri, ampak so pa brihtni teli trgovci. Zakaj potem ne prodajajo barve za pirhe celo leto, da bi še čez leto barvali tortice.
12. apr 2006 19:29
Jaz sem pekla torto pikapolonica hčerki za 1. rojstni dan po receptu iz baze in je uspela super! Po nasvetu avtorice sem jo pekla v tefalovem vok pekaču in je izpadla res enkratno! Barvala sem z jedilno barvo-ker sem imela doma samo eno, je bila pikapoka bolj rozika, za rdečo barvo pa mislim, da je potrebno dati kar 2-3 rdeče jedilne barve. Okusna pa je bila zelo. Tako da predlagam in priporočam kar našo dobro bazo. Lp Anja
12. apr 2006 19:30
Aja, tudi mene zanima, kako je z barvanjem smetane z barvo za pirhe! AnjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom