Osnove računalništva

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

11. apr 2006 21:16

Krasno. Tudi jaz sem se nekaj novega naučila. Blanchy

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

11. apr 2006 21:16

sluga je napisal/a:
Kaj pa avatar? Zakaj tega ni na tem forumu? Mislim, da se pom lažje in hitreje prepozna nekoga, ki piše sporočila... Marjetica
Zato ker bi se strani dlje odpirale, poleg tega bi vse nekaj skakalo gor in dol. Lahko tudi rečete, da sem zastarel. Poleg tega ni vseh stvari, ki jih vidite drugje, ker to ni eden od Free forumov (phpBB, Snitz, Easy itd.) ampak sem ga jaz naredil samo za KulSlo. Ga bom pa izboljševal, najprej v hitrosti, to je najbolj potrebno!!! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Nena-morje  

član od: 21.12.2005

sporočila: 1110

11. apr 2006 22:13

Jernej, naj ostane vse tako, kot je.....neonesnaženo!Ko gledam druge forume po svetu, mi je kar slabo.... Kulslo je super! Nena Nena-morje

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

12. apr 2006 7:36

Bravo Jernej. Kar naj ostane tako kot je na forumu. Kdor se želi okrancati, da bo prepoznaven ima pa en kup smeškotov in jih lahko po mili volji skombinira. Sedaj je čas za in kozarec. LP Matjaž

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

12. apr 2006 7:45

Da poizkusim še jaz: ratalo? - pa saj tega sploh ne rabim, sem zadovoljna s tem, ka imamo. Lep dan vsem Dušanka

DUŠANKA  

član od: 12.7.2005

sporočila: 2039

12. apr 2006 7:46

Ooooooo, spet znam nekaj novega - hvala Jernej! Dušanka

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

12. apr 2006 7:47

Matjaž, pridružujem se ti pri . še pride na vrsto. Forum je pa res (beri zakon)! Blanchy

aki  

član od: 23.4.2004

sporočila: 1330

12. apr 2006 9:34

Bi se vam pridružila pri ,pa pijem samo čajčka,tega smeškota pa nimamo. Se pa pridružujem mnenju, da je forum zakon Aki

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

12. apr 2006 10:01

Črka i med <> je pa kurzivno (zaključite seveda z /i v <>), črka u pa je počrtano Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

12. apr 2006 10:04

"no, dober, dober, pol pa ne" (don mentoni band?) nisem vedela, katere možnosti so, pa sem si hotela bit na jasnem, da če bi bile, da bi jih znala uporabljat... potemnjene črke se mi pa zdijo dobra stvar in si bom probala zapomnit trik, ker so velike črka smatrane kot kričanje, jaz pa nočem, da bi ljudje tu dobili občutek, da se derem na njih;), bi pa vseeno rada kdaj naredila svoje odgovore bolj pregledne, recimo, ko odgovarjam na več vprašanj hkrati, se hitro izgubi, da ni vsakemu treba brat vsega mojega nakladanja, ampak takoj po naslovih v mojem postu ugotivi, kaj ga zanima in kaj bo preskočil... Ne strinjam pa se, da so vsi dugi forumu s temi možnostmi nasmeteni, res da jih ne poznam veliko, sploh ne slovenskih, navadno grem pogledat, samo kadar me kaj konkretnega zanima, ampak vseeno se mi ne zdi, da potem pa so gor svinjarije (to je zame čisto preveč pesimističen pogled na svet;) - to je odvisno od obiskovalcev, ne pa toliko od možnosti;) Vem pa, da je drugače na velikih straneh, ki imajo več moderatorjev in več denarja, se da več. Ne pravim, da je treba kaj spremenit, hotela sem samo tele programske ukaze za bold, pa zdelo se mi je, da sem 1x videla tudi slikico pripeto in sem se hotela še to naučit. Veri

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti