7. apr 2006 19:41
Poskusi po Tekinem nasvetu, preverjeno in zdravo. Če se zdravo prehranjuješ, dela telo tako kot je treba. Na vseh področjih. Samo lažje je govorit...Vsi grešimo... jasna Sporočilo je spremenil(a) jasna1 dne 07. apr 2006 19:42:03
7. apr 2006 19:41
Poskusi po Tekinem nasvetu, preverjeno in zdravo. Če se zdravo prehranjuješ, dela telo tako kot je treba. Na vseh področjih. Samo lažje je govorit...Vsi grešimo... jasna Sporočilo je spremenil(a) jasna1 dne 07. apr 2006 19:42:03
7. apr 2006 20:45
Noel, žlico lanenega semena v jogurt, uspeh je zagotovljen. Najbolje je za zajterk. Na začetku lahko tudi čez dan. Lp valči
7. apr 2006 21:25
Laneno seme zvečer namoči v malo vode (tako, da je pokrito), zjutraj pa na tešče vse skupaj popij. Baje sluz, ki se izloči iz lanenega semena deluje odvajalno. lp menci
7. apr 2006 21:34
Odkar zjutraj jem domač kefir z otrobi in lanenimi semeni, ne poznam več težave po imenu ZAPRTJE. lp Julija
7. apr 2006 23:16
Meni pa najbolj pomaga domači jabolčni kis, med in voda na tešče.Zelo pomembno pri ureditvi prebave je da zaužijemo čim več tekočine(najboljša je voda). kalcicl
8. apr 2006 20:59
Probaj švedsko grenčico,dobi se v lekarni in je za vse tegobe.Lahko jo popiješ po žlički z vodo ali pa si jo narediš kot sok.Je pa zelo neprijetnega okusa. mamazeljka
10. apr 2006 12:42
HVALA vam za vse nasvete!!! A marelice tudi delujejo? Vrana, kaj je to kefirjeva gobica??? Zdaj imam pa toliko idej, da bom že uredila to tegobo!!! Hvala! Noel
10. apr 2006 13:16
Samo na krvavice nikar pit, namesto driske se lahko zgodi bruhanje, ki je zelo neprijetno - lastne izkušnje, preverjeno. lp. Alenka alenka5
10. apr 2006 13:34
Tudi jaz si najraje pomagam z lanenimi semeni. Imela sem hude težave z metabolizmom, dokler nisem pričela z 3md dieto, oziroma urejenim prehranjevanjem. Sama sem mnenja, da je potrebno jesti tako, da že prej mislimo na prebavo, predvsem pa veliko tekočine in več manjših obrokov, da spodbudimo prebavni trakt, da skoz deluje. Seveda je to dolgoročno gledano odlična rešitev. Jaz že zelo dolgo nisem bila "zaprta"... Ker pa, ko nastopi težave ne moremo gledati na dolgoročni cilj in izboljšanje celotnega metabolizma, bom omenila nekaj meni najbolj učinkovitih. Mislim pa da je že veliko naravnih odvajal omenjenih že v tej temi, zato ne bom naštevala še enkrat. 1. KOrenina kolmeža; korenino naribaš in čeznjo naliješ vodo pustiš čez noč in zjutraj izpiješ. Je zelo neprijetnega vonja, zato meni ne ljuba, vendar zelo učinkovita. 2. Laneno seme!!!! LP. Rožica.
12. apr 2006 7:13
Jabolčni kis, med in voda - v kakšnih količinah? Rada bi poskusila in upam, da ni potrebno popiti deci kisa. Lp,Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Rižota brez filtra