7. apr 2006 7:50
Ja točno tako, noro dobri časi. Mene je pazila stara mama, ki je šla s 50 leti v penzijon in nisem hodila v vrtec, prav tako večina mojih prijateljev. Cel dopoldan smo se igrali, uživali. Moj otrok hodi v vrtec, ker bo moja mami izgleda do 70 leta starosti hodila v službo in nima časa paziti na mojega sina-To je prva razlika. Moja starša sta prišla iz službe nekaj minutk čez drugo uro in smo se potem imeli lepo čez celo popoldne, jaz danes komaj ujamem zadnje minutke v vrtcu da ga poberem ven, ker želijo od mene v službi vse mogoče in bi bilo najbolje biti v službi od jutra do večera, ali pa tte ne rabimo več-To je druga razlika. Včasih smo jedli žele bonbone, sladke čokoladice, eurokreme, raznorazne stavari in nismo vedeli(čeprav je to stvar ki verjetno obstaja že zelo dolgo) za kostno moko norih krav ki je v vseh želejih in gumijih,.......-To je tretja stvar Igrali smo se zunaj, delali bunkerje, se igrali z blatom, vozili s kolesom, kakšen srečko je imel kotalke, skiro,..... danes pa se otroci pogovarjajo samo o igricah na računalniku, playstation,.... in otrok si želi imeti računalnik (ok, mu je kar usiljen ker ga imamo po večini vsi doma ker ga kao nujno rabimo...) da bo lahko imel vse kar imajo sosšolci-To je četrta stvar in tako naprej in naprej in vse skupaj privede do pomankanja časa, premalo se vidimo, stres, živci, slaba volja, bolezen,....... No comment! ANJA