Prosim za pomoč.Ali kdo ve kje kupiti konzervirano mleko?Lep dan še naprej!
srčica
Prosim za pomoč.Ali kdo ve kje kupiti konzervirano mleko?Lep dan še naprej!
srčica
4. apr 2006 9:28
Pred časom sem tukaj spraševala za kondenzirano mleko. Preveri temo: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5795 lp kuharica Mici
4. apr 2006 14:47
Žal nadomestki za mojo idejo niso uporabni.Rada bi naredila dolce de leche.Morda kdo pozna?Nekaj podobnega kot marmelada iz mleka,uporabna za namaze,polnilo raznih rogljičev,keksov...Pakirano je podobno kot nutela.Dostopno je v južnoameriških državah od koder je poštnina večja od vrednosti izdelka.Po prečesavanju neta sem odkrila kako se to naredi doma(ali vsaj dober približek) pa mi manjka osnovna sestavina...Lep dan in hvala za pomoč! srčica
4. apr 2006 18:59
V E Leclercu imajo kondenzirano mleko v tubah od Nestle. Je pa sladkano. Mogoče ti pride prav informacija. ) lp Julija
4. apr 2006 19:19
Mislim, da bo omenjeno sladkano mleko pravo, v angleščini je to "condensed milk", samo zgoščenemu mleku brez sladkorja pa pravijo "evaporated milk". teta torta Sporočilo je spremenil(a) teta torta dne 04. apr 2006 20:47:34 Sporočilo je spremenil(a) teta torta dne 04. apr 2006 20:48:29
5. apr 2006 19:59
Točno tako, teta torta. ) lp JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Najbolj enostavni piškoti s črto