3. apr 2006 23:31
Jaz, nevednica, pa še do danes nisem slišala za Ago. Videti je lepa, zelooo uporabna in trpežna. Ali je to štedilnik na drva ali kaj (pa še za tuje jezike sem butel)? jankica
3. apr 2006 23:31
Jaz, nevednica, pa še do danes nisem slišala za Ago. Videti je lepa, zelooo uporabna in trpežna. Ali je to štedilnik na drva ali kaj (pa še za tuje jezike sem butel)? jankica
4. apr 2006 9:35
Tole sem pa že videla. Sodelavec je kazal diapozitive z enega obiska v Združenem kraljestvu. No mene ne prepričajo. Da bi kurila na plin ali na olje. Oboje mi zelo smrdi, plina se povrhu vsega še bojim. mimika
4. apr 2006 10:41
Meni pa se zadeva zdi za današnje čase čista katastrofa. Potratna, glomazna, nič lepa na oko. Grozno. Upam, da se še vedno strinjate, da vsak lahko pove svoje mnenje. Lp Dolores
4. apr 2006 10:51
Ja, mama je kr trmasta. Pravi, da hoče Ago in pika. Že ve... Dolores, enako!! Lp, Tina
4. apr 2006 11:59
Dolores, kljub temu, da so o okusih ne da razpravljati, bi se zelo strinjala s tabo. Bi se dalo reči kaj na temo Britancev in njihovega okusa...
4. apr 2006 14:04
mimika je napisal/a: |
Tole sem pa že videla. Sodelavec je kazal diapozitive z enega obiska v Združenem kraljestvu. No mene ne prepričajo. Da bi kurila na plin ali na olje. Oboje mi zelo smrdi, plina se povrhu vsega še bojim. mimika |
4. apr 2006 14:14
Bilo je govora o odpiranju oken poleti (zaradi vročine). Zgolj na tem temelji moje mnenje v zvezi s potratnostjo. Ta z govejo juho in muziko mi je pa zelo všeč. Si jo bom zapomnila. Seveda ima vsak pravico do svojega okusa in mnenja, zato sem se tudi oglasila. Lp Dolores
4. apr 2006 14:46
Uhhh, meni je pa tale Aga zelo zelo všeč...
4. apr 2006 21:24
Klasika. Meni se jako dopade. ivonja
4. apr 2006 21:54
Tistim, ki jim je Aga všeč, predlagam še naslov www.cosi.co.uk/ Za si delat gušte nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Suzanine palačinke