Le
želi
N
HVAL
Jurij
n class='poudarjeno'>>>Le
želi
N
HVAL
Jurij
n class='poudarjeno'>>>
29. mar 2006 0:17
Poglej v diskontu Ljubljanskih mlekarn na Slovenčevi. Tam imajo ogromno zamrznjenega sadja in zelenjave, pa tudi pripravljenih jedi. Lp Dolores
29. mar 2006 7:03
Kolikor mi je znano, v hipermarketu Mercator v Šiški prodajajo borovnice od Ete. Res pa je, da jih včasih ni na zalogi :( LP Saša
29. mar 2006 8:07
TUŠ
29. mar 2006 8:09
Spletna stran mercatorja nima vseh izdelkov, ki jih imajo po trgovinah, ker baza ni vezana na stanje skladišča. Se pa izdelki v tej trgovini dobavljajo iz hipermarketa na Parmovi v Ljubljani. Poglej tudi v kakem manjšem mercatorju v tvojem okolišu, ker znajo presenetit z izbiro. Sem jih pa jaz tudi že videla v mercatorjevem centru v Šiški. Lahko pa dvigneš telefon in direktno povprašaš v trgovino, ti bo prihranilo kak kilometer. lp, Marija
29. mar 2006 9:17
Zamrznjene borovnice videvam po vseh supermarketih, vsaj v MB. Mamamia mamamia
29. mar 2006 9:37
V Leklercu jih imajo vedno. lp Vesna
29. mar 2006 10:12
Pozdravljen Jurij! A mi lahko prosim poveš, kje si našel recept za ameriško borovničevo pito! V bazi je namreč ne najdem. Hvala za pomoč! Marcipan
29. mar 2006 12:08
LP hvala za odgovore! zdajle se bom podal na lov za borovnicami:P recepta ni med "recepti", ampak sem ga nasel tu na forumu. Jurij
29. mar 2006 12:21
Tole je pa LINK na stran z recepti za pito: http://nova.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5723 Jurij
29. mar 2006 13:37
Jurij hvala za link. Javi kako ti je pita uspela! Lep dan MarcipanKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Hoppy brioš