1. apr 2006 0:56
Taia tudi pri nas gre tako vedno v promet. Se skoraj stepemo za mesno solato! Dušanka
1. apr 2006 0:56
Taia tudi pri nas gre tako vedno v promet. Se skoraj stepemo za mesno solato! Dušanka
3. apr 2006 13:55
sem pa zelo presenečena da nikjer ne poznate krompirjevega golaža :d pri nas na koščke 1cm*1cm recimo narežemo kuhano govedino potem seveda pa najprej na olju popražimo čebulo zalijemo z vodo vanjo damo zrezano govedino, 2 žlice ajverja, 3 na majhne kvadratke zrezane korenje, 4 na kocke zrezane krompirje, sesekljan pertšilj in drobnak 1 kocko za juho ... ker juho raje pojemo z nudlci tk da pol v golaž damo kr umetno :d no in to še začiniš z veliko česna marajončka paprike in lovorov list ... če kake začimbe ni pač ni nič hudga ... no in vse skupaj lepo kuhaš 1 uro ali več nekje pou ure preden nehaš kuhat pa jajce zmešaš z malo mleka malo olja in ostro moko in notri v golaž zakuhaš žličnike ... namesto žličnikov lahko tudi makarone samo meni niso všeč ... mi mamo tak "golaž" zelo radi sporočilo je spremenil(a) t-baby dne 03. apr 2006 13:56:41
3. apr 2006 17:19
Danes sem po dolgem času porabila meso iz juhe! In je full uspelo! Po vaših nasvetij sem ga zmiksala v multipraktiku, dodala čebulo, česen, ogromno različnih začimb, pa zemf, zalila z juho in kuhala kakšno urco. Dobila sem super omako za testenine, njoke, k žgancem in še kam. Naredila sem porcije in dala v skrinjo. jasna
3. apr 2006 20:48
T-baby, krompirjev golaž že poznamo, samo ga nikdar ne delamo s kuhano govedino, pač pa s hrenovkami. Mamamia mamamia
6. apr 2006 17:21
V eni knjigi sem našla recept za burger/sendvič z govedino iz juhe. Veri
6. apr 2006 19:56
He, midva sva jo ravnokar "zmazala". Kot "jesih flajš". Pa še domača jajčka, veliko šalotke... Še kruha je zmanjkalo. Drugič pa bom uporabila vaše ideje.. Tina
7. apr 2006 15:19
Mi tudi jemo "jesih flajs" non stop, ga imamo vsi ful radi. Krompirjev golaz pa delamo z navadno klobaso za kuhanje, oboje odlicno! Sanjab1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Evitine Jakobove pokrovače