17. apr 2009 17:48
ola a kej veste za kakšne recepte od čemaža plis če boste vedl mi povejte rebelde mia
17. apr 2009 17:48
ola a kej veste za kakšne recepte od čemaža plis če boste vedl mi povejte rebelde mia
17. apr 2009 20:12
ola rebelda mia, cara mia ( dobro došla na kulinariko ), vemo pa ne povemo. Najprej plis, poglej tole temo od prve strani, pa če nič ne najdeš, bomo že kaj pogruntali
ežoj
17. apr 2009 20:32
Pa cara mia, lahko pregledaš še tole ( pa če res nič ne najdeš, bomo kaj pomagali ):
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
|
18. apr 2009 19:13
Malo off topik, ampak kako fino se sedaj te teme dajo lepit v tole okence:))) Meni je danes tašča prinesla posušen čemaž, pa čemažev pesto. Posušenega je posušila v sušilcu za sadje in zelenjavo. Pesto je pa naredila tako, da je čemaževe liste oprala, osušila, jih sesekljala v sesekljalniku in zmešala z oljčnim oljem ter soljo. Zakon je! Jelenckova
16. apr 2010 18:37
Hojla, nova na forumu... Eno glupo vprašanje - kje ga pa nabirate - kakšna lokacija bi bila več kot dobrodošla... - še posebej katera izmed tistih, kjer jih lahko s kosilnico pobirate... :o) lp Black Raven
16. apr 2010 20:28
Black Raven, če še poveš kateri konec Slovenije te zanima, ti bomo lažje pomagali... regina
17. apr 2010 9:04
Regina, recimo Savinjska dolina, Šaleška dolina, pa tudi na izlet se nam ni težko odpeljat :o) lp Black Raven
17. apr 2010 9:23
Regina, recimo Savinjska dolina, Šaleška dolina, pa tudi na izlet se nam ni težko odpeljat :o) lp Black Raven
17. apr 2010 18:19
zadnjič sem šla iz avtoceste od Arja vasi do SG, pa ga ej bilo ob cesti povsod dovolj, do konca Hude luknje, za s kosilnico kosit sem ga danes videla tudi ob cesti na poti v Dobrno. klavdija
17. apr 2010 21:00
thx, bomo šli pogledat... Black RavenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Piščančja juha s tortelini