Kuhinjski aparati

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

24. mar 2006 9:45

www.gorenje.si Tukaj se dobijo vsa navodila in podatki o omenjenih strojih....tudi cene so zraven. In če sem malo piker: Kupuj slovensko......tako si ohranjaš delovno mesto! Mar ni vse skupaj en začaran krog??? escada

miia  

član od: 21.12.2005

sporočila: 791

24. mar 2006 10:08

Pri nas imamo steklokeramično ploščo in pečico od Aristona, zelo v redu moram rečt. Delata breshibno že 5let. Pomivalni stroj in hladilnik od Gorenja, še bolj super. Prej sem imela od Gorenja, pralni in sušilni stroj 14 let, pa sta šla letos v pokoj . Sedaj pa imamo sušilni od Candiya in pralni stroj od Matrixa.Ki pa sploh nisem zadovolna z njim, je zaen klinc. Sem jezna vsak dan ko ga zalaufam. miia miia

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

24. mar 2006 19:53

Kaj pa likalnike katerega imate, ste zadovoljne? Jaz imam trenutno Tefalovega, pa bi ga najraje zabrisala čez okno. Suzi

JOKL  

član od: 27.4.2003

sporočila: 108

24. mar 2006 21:26

Likalnik je Philipsov, tisti ki se sam izključi. Sem imela paranojo od izključevanja likalnika. Vedno sem mislila, da ga nisem izključila. Zdaj imam mir. 2x! Zarad likalnika in zato ker lika mož!! (Tako, da nisem pristojna dajat izjav o uporabnosti in kvaliteti) Ampak mislim, da je OK Vse od Gorenja razen sušilca (Elektrolux) in hladilne omare (Candy). Samo pralni stroj mi ga nekaj svira, ampak je taka malenkost, da jo vsakič sami odpravimo. Mateja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

25. mar 2006 9:46

Likalnik imam philipsov, tistega parnega, ko je tisti veliki posodi, v kateri vliješ vodo, na pritisk in sem super, super zadovoljna. Dovolj barov, da se vse lepo zlika, in čeprav je likanje med mojimi najmanj priljubljenimi opravili, s tem aparatom res rada delam. Mamamia mamamia

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

25. mar 2006 14:26

No,da še jaz pristavim svoj piskrček.Hladilnik in MV-gorenje-delata brez problemov,pomivalni je elektrolux-zaenkrat ok.bomo pa videli kaj bo ko se garancija izteče(star šele slabo leto).Štedilnik-podarjeni rade končar star častitljivih 17 let-verjetno se po delovanju lahko kosa z novim(3+1).Pralni stroj candy-ta pa spada v kategorijo nikoli več.V slabem letu kar ga imamo je crknil že 3x.Likalnik imam super dumph profesional,kupljen za moje prve 4 plače leta 1992-še vedno dela brezhibno,tudi moževe srajce niso problem. Mogoče še tole:pralni stroj gorenje(podedovan skupaj z stanovanjem) ki mi je lani odpovedal pokorščino je bil letnik reci in piši 1976(delal polnih 29 let).Ja,takih verjetno ne delajo več. Bernarda

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

25. mar 2006 22:27

Jaz imam Tefalov likalnik. Čakam, da bo šel rakom žvižgat, ker imam ogledano likalno postajo. Mogoče bom potem raje likala. ) Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti