24. mar 2006 7:29
Čao,
no, tudi pri nas so prejšnji teden nabvili nov sesalec - Batagel z globinsko krtačo in vodnim filtrom. Prej smo sesali z Worverkom, ki je star 9 let. Nabavili smo ga, ko so se pri meni pojavile alergije na prah. Super sesalec, res, toda zadnje čase je vidno pešal. Res pa je, da je pel tudi dvakrat na dan, ker imamo v stanovanju dva kužata, v del stanovanja pa največkrat hodimo obuti. Res imamo svinjarijo, zato je zelooo dober sesalec nujno potreben. No, in ko je mami posesala pol tepiha s starim in pol z novim - ne morete verjeti, kakšna razlika. Voda iz novega pa po sesanju enega tepiha svinjsko umazana, čeprv je bil predhodno posesan s starim. Za ponovni nakup Worverka se ni odločila zaradi cene, Batagela je dobila za okoli 150.000 z vsemi priključki, čistili in eteričnimi olji. No, meni je Worverk še vedno zakon, je tudi bolj enostaven za uporabo, upam, da ga bom v svojem gospodinjstvu kdaj imela. Pri novem pa je velik plus vodni filter. Kaj vse se nabere notri pri sesanju! Ne bi pa nikoli, ampak res nikoli dala za sesalec 500 tisočakov. Halo! Še moj avto ni toliko vreden.
Lep pozdravček, S.