Zaradi zlorabe splošnih pogojev je vsebina odstranjena.
Jernej
Zaradi zlorabe splošnih pogojev je vsebina odstranjena.
Jernej
23. mar 2006 10:32
Predno si dal gor tale oglas bi bilo mogoče dobro, da bi vprašal Jerneja - šefa te strani - za dovoljenje. Vse lepo in prav, da ste še študenti, ampak je pa to le reklama, ki na tej strani ponavadi doživi neslaven konec. tjas
23. mar 2006 12:46
Čeprav redno spremljam forum, se redko oglašam. Tole pa je le preveč, da bi bil tiho. Hura za študente, ki najdete luknjo in uspete podtakniti reklamo! Ali ste res študentje? Skoraj povsod me posiljujejo z reklamami - na avtobusu, v domačem nabiralniku, v kinu, v dnevnem časopisju ... Tudi na tem forumu je bilo nekaj poskusov, tako izjemno izstopajočih pa še ne. Študente sicer zagovarjam, če se le da, saj sta tudi moja sinova študenta. A v tem primeru potrebujete lekcijo: 1. Vsako reklamo je treba plačati. 2. Vsiljena reklama ima pogosto negativen učinek. 3. Vsebino reklamnega sporočila je treba dobro pretehtati in pripraviti. Pod točko 3 imam ogromno pripomb. Na tem forumu poteka razprava o rabi slovenščine v sporazumevanju na spletu. Morda ne bi bilo odveč, da si razpravo ogledate. Nočem biti zoprn, a vsaj "avsenik" bi lahko pisali z veliko začetnico! Da ne govorim o manjku vejic na eni strani in viška na drugi! Tudi razmiki po ločilih niso ustrezni. Če v nek medij podtaknete reklamo, naj bo vsaj brez slovničnih napak, kar bi sicer lahko pričakovali od študentov, ki so tik pred visokošolskim nazivom. Da ne bom predoLg: ČE JE VAŠA PONUDBA HRANE IN PIJAČE TAKŠNA KOT VAŠA VSILJENA REKLAMA, ME TAM PRAV GOTOVO NE BO!!! Pa brez zamere! Kolikor poznam udeležence tega foruma. mi bo večina pritrdila. Prijazen in uspešen dan žeilm vsem! Boris booris
23. mar 2006 13:27
G.Boris - dan danes je pač tako da vsi iščejo kakšne "luknje", verjemite mi da so tile še "nedolžni" napram drugim. LP gordana
23. mar 2006 13:34
In da se samo zato prijavijo,da lahko oddajo reklamo HALLLOO!!!!!! TekaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Klasična pizza
Kraljevska jajčka s holandsko omako