Zdravo,
Zelo rada bi prišla do knjige z naslovom Vezenje (založba Lipa, Koper, 1983). Če je mogoče komu znano ali se da kej takšnega še kupiti - je pa že stara knjiga. Drugače pa bi bila tudi rabljena uredu, če mogoče komu odveč...
Lp
tasau
Zdravo,
Zelo rada bi prišla do knjige z naslovom Vezenje (založba Lipa, Koper, 1983). Če je mogoče komu znano ali se da kej takšnega še kupiti - je pa že stara knjiga. Drugače pa bi bila tudi rabljena uredu, če mogoče komu odveč...
Lp
tasau
22. mar 2006 8:22
Jaz sem kupila v DZS knjigo Ročna dela, v kateri je bilo tudi poglavje vezenje... Pred kratkim sem sama začela vezti, prtičke z različnimi motivi rož. Učila sem se po tej knjigi... Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 22. mar 2006 09:12:00
22. mar 2006 8:34
Vprašaj v kakšnem antikvariatu. Marjetica
22. mar 2006 12:36
Dobra ideja! Na antikvariat se pa nism spomnla. Sej mam tud jst knjige k piše nekaj o vezenju, samo omenjena knjiga je res izključno o vezenju, vse je zelo nazorno prikazano, dosti idej in kompliciranih vbodov. Tako, da bi jo res rada nekje izbrskala. Da bi jo še kje rodajali pa močno dvomim. Lp tasau
22. mar 2006 15:55
Jaz jo imam doma, samo poiskati jo moram. To je bila prva zadeva, ki sem jo kupila, ko sem dobila prvo plačo, ha-ha. Se bom potrudila, verjetno je na podstrehi. ZIMA
22. mar 2006 19:44
Samo, verjetno ti ni do tega, da bi prodala, ali pač? lp, tasauKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Pustne miške