Dobila sem kakav v celih zrnjih. Ali katera od vas ve, kako bi ga lahko porabila (razen za okras)? Verjetno ga sama ravno zmleti ne morem, ker ne bo zmlet v prah ...
Hvala!
uharica
Dobila sem kakav v celih zrnjih. Ali katera od vas ve, kako bi ga lahko porabila (razen za okras)? Verjetno ga sama ravno zmleti ne morem, ker ne bo zmlet v prah ...
Hvala!
uharica
17. mar 2006 20:35
Kaj pa v mlinčku za kavo? jade
17. mar 2006 21:06
Ja, uharica, tudi jaz mislim tako kot Jade. V mlinčku za kavo bi ga sigurno lahko zmlela. Če ga imaš veliko, ga lahko neseš v kakšno trgovino zmlet, če to še delajo... res že dolgo nisem nobenega mlina za kavo videla, ampak vem, da so včasih bili... jasna
17. mar 2006 21:56
Mlinčki so nameščeni v Šparu-BTC, ko prideš ven iz blagajn. Vem da je bil za mak, pa lešnike in mandeljne, pa kava seveda. Za pogledat je. lp Vesna
19. mar 2006 12:50
kje si ga pa dobila, če ni skrivnost? Drejček
19. mar 2006 21:21
Uf, ena kolegica mi ga je dala, dobila pa ga je na potovanju. Rekla je, da bom jaz bolj vedela, kaj naj z njim ... No, hvala za nasvete vsem. Bom pogledala. če ga lahko kje zmeljem uharicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )