Nov štedilnik

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

18. mar 2006 10:14

Jaz sem za slabih sto tisočakov (pa še V Mercatorju,s kartico, na 12 obrokov) kupila Gorenjev štedilnik z steklokeramično ploščo (ena ima tudi ovalno obliko, kar je super za kuhanje in pečenje rib), pečica pa je med drugim tudi ventilatorska, z grilom, za odmrzovanje in kaj vem kaj še vse.Nima elektronike ampak kar navadne gumbe, plošča zgoraj je povsem gladka, kar je super za čiščenje. Res je da nima ure, ampak mene to sploh ne moti, ker nikdar nisem uporabljala ure niti na prejšnjem štedilniku, ki jo je imel. Na ta štedilnik sem tako srčno vezana, da ne vem, kaj bom, ko bom menjala kuhinjo. Ni namreč niti vgradni in kar tožilo se mi bo po njem, če ga ne bommogla uporabiti v novi kuhinji.....Šmrc...Mamamia mamamia

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

18. mar 2006 11:41

mamamia je napisal/a:
Jaz sem za slabih sto tisočakov (pa še V Mercatorju,s kartico, na 12 obrokov) kupila Gorenjev štedilnik z steklokeramično ploščo (ena ima tudi ovalno obliko, kar je super za kuhanje in pečenje rib), pečica pa je med drugim tudi ventilatorska, z grilom, za odmrzovanje in kaj vem kaj še vse.Nima elektronike ampak kar navadne gumbe, plošča zgoraj je povsem gladka, kar je super za čiščenje. Res je da nima ure, ampak mene to sploh ne moti, ker nikdar nisem uporabljala ure niti na prejšnjem štedilniku, ki jo je imel. Na ta štedilnik sem tako srčno vezana, da ne vem, kaj bom, ko bom menjala kuhinjo. Ni namreč niti vgradni in kar tožilo se mi bo po njem, če ga ne bommogla uporabiti v novi kuhinji.....Šmrc...Mamamia mamamia
Mammamia, eno Ago si boš kupila, pa boš hitro potolažena nola

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

18. mar 2006 12:00

Aga! Aga! Aga! Jaz jih grem pa drug teden gledat (imam v planu obiskat stacuno v Knightsbridgeu)! (sej verjetnost, da bi kdaj imela katerega, je priblizno toliksna kot za rollsroycea, pa vseeno..:)))) lp, proxima

nola  

18. mar 2006 12:19

proxima je napisal/a:
Aga! Aga! Aga! Jaz jih grem pa drug teden gledat (imam v planu obiskat stacuno v Knightsbridgeu)! (sej verjetnost, da bi kdaj imela katerega, je priblizno toliksna kot za rollsroycea, pa vseeno..:)))) lp, proxima
Lepo prosim, vse si zapomni, poslikaj in nam posreduj. Verjetnost je pa stvar preferenc - ena rabljena , pa dobro obnovljena stane toliko kot en ma prav nič rollsroyce, prej kak kajajzvemkajzdejmulcivozjo . Mislim, da je pa večji problem montaža - ker to pridejo profiji montirat -zaenkrat sem zasledila samo eno pooblaščeno ekipo in prodajalca v Italiji. Sem prepričana, da vejo Štajerke dosti več in da se na tistem koncu že kaj tensta v kakšni Agi. že ku - in ki v Kopri je tovarniška botega ud Gorenja? nola Sporočilo je spremenil(a) nola dne 18. mar 2006 12:20:45

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

18. mar 2006 12:32

Bom vse poslikala, ce bodo le slikat pustili (vcasih imajo v stacunah kake zadrzke). Tovarniska stacuna od Gorenja v Kopri je blizu velikega Merkatorja - v radiju 200m od krizisca, ampak tezko povem natancneje, kako se do nje pride, ker imam hudo prostorsko disleksijo:)) lp, proxima

halfdead  

član od: 21.1.2006

sporočila: 4

18. mar 2006 12:34

Pozdravljeni ponovno! Najlepša hvala vsem za odgovore. Danes gremo štedilnik nabavit! Gorenjev EC7704 (tisti z steklokeramično ploščo), ki je bil v gorenjevi trgovini 107k, po vaši zaslugi pa sem našel tudi ceneje (prišparanega okoli 10k, saj veste, vsak tolar se pozna)! lep pozdrav, Uroš Sporočilo je spremenil(a) halfdead dne 18. mar 2006 12:34:47

nola  

18. mar 2006 13:21

proxima je napisal/a:
Bom vse poslikala, ce bodo le slikat pustili (vcasih imajo v stacunah kake zadrzke). Tovarniska stacuna od Gorenja v Kopri je blizu velikega Merkatorja - v radiju 200m od krizisca, ampak tezko povem natancneje, kako se do nje pride, ker imam hudo prostorsko disleksijo:)) lp, proxima
Magari če ne slikaš, saj slike so na netu, ampak čisto druga reč je, če nekdo poroča direktno s kraja dogajanja. Se že veselim! In hvala za napotke za Gorenje, sem tudi jaz topografski idiot, ma v radiu 200 m me bo že kakšen usmeril! Hvala! nola

mamamia  

18. mar 2006 17:00

Ja, se mi kar zdi, da bom izbirala po željah, ne cenah. Začenjam si ogledovat kuhinje. Za začetek vem to, kako mora biti izkoriščen kot, potem pa še ne vem. Je svakinja ahitektka, pa bo malo svetovala. Samo po njenem bi kuhinjo selili v spalnico, spalnico v kuhinjo, tako da bi za začetek morali potem v eno steno delat tri krat 1,5 m metra veliko luknjo (iz kuhinje v dnevno sobo oziroma jedilnico)...Pri njej je namreč vedno tako, vsaka obnova se začne z rušenjem vsaj ene stene.... Potem je možnost, da bi del kuhinje stal na sredi prostora, ampak ta otok ne sme biti prevelik, ali pa bi imela le en ozek element. Razmišljam, da bi okroglo mizo za osem oseb, ki je zdaj v kuhinji, vrgla ven in bi jedli tako samo v dnevni sobi, kjer je velika jedilniška miza (raztegnjena zadošča za 16 oseb). Ker potem si lahko res izmišljam, kaj bi imela v kuhinji...No, je pa seveda ena omejitev - debelina denarnice, jasno....Pa v kuhinji bi vseeno imela jedilno mizo, tako domače je to... No, in če bo kuhinja, kot se šika, bo pa denar še kak Ago...Hm, sicer imam v glavi štedilnik, ki ima kombinacijo steklokeramike, plina, elektrike in še teflonsko ploščo za peko na žaru....Samo ne vem, kaj mi bo tak štedilnik, ko pa je en otrok že čez dvajset, eden bo vsak čas polnoleten in bosta zapustila toplo starševsko gnezdo... Moram zdaj nehat, spet me je zaneslo. Ampak kaj šele bo, ko bom začela resno stikat po trgovinah... Mamamia mamamia

riba-ribica  

član od: 25.2.2005

sporočila: 1436

18. mar 2006 21:18

Ali razmišljaš tudi o pečici zgoraj? Meni je tista spodnja pri štedilniku že prav zoprna, tisto sklanjanje dol in jemanje vročih stvari ven, posebno, če so težke. riba-ribica

mamamia  

19. mar 2006 9:56

Razmišljam o pečici v višini nekje med spodnjim in zgornjim elementom, pri mami vidim, da bi mi to kar ustrezalo. Seveda, saj vedno težje se prepogibam...Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti