16. mar 2006 15:10
Mene je moj imel rad z vsemi odvečnimi kg vred. Jaz sem jih zdaj sicer izgubila (saj, če ne bi šlo za ljubo zdravje, bi bila jaz še vedno lepo zalita kot baročni angelček), ima pa jih moja tam nekje čez 110, pa ga imam še vedno rada. Saj veste, lepega telesa ni nikoli preveč...
Tako nategi kot so te reklame: za naivneže je, pa za tiste, ki skačejo iz ene diete v drugo, se zanašajo na ne vem kakšne pripomočke...Me zanima, kaj bi bilo, če bi nekdo takšne oglaševalce "prislonil" zaradi zavajanja in še česa....
Časopisi pa objavijo plačan oglas, če le ne vzbuja rasne, verske ali kakšne druge nestrpnosti oziroma ne poziva k čemu takšnemu....
Zaščite proti naivnim potrošnikom pa ni, verjemite. Ravno slišim, da eni spet tržijo nekakšen finančni inženiring in ljudje spet zvesto nosijo prihranke v neko piramido igro...Potem pa bo joj, ker te država ni zaščitila. Lepo prosim, no, najprej pristanemo na igro mimo pravil, potem pa se čudimo, ko izgubimo in pričakujemo zaščito???
Tako je tudi s takšnimi zavajajočimi oglasi - dokler ponudnika ne bo nihče pošteno prislonil, bodo to počeli, ker naivnežev je dovolj. To so pa večinoma tudi taki ljudje, ki se v kakšne resne spore ne bodo spuščali, ker bodo zaposleni s tem, da bodo nasedli naslednjemu oglaševalcu....In smo spet v krogu.
Mamamia
mamamia