Izštevanka -nujno

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

16. mar 2006 14:22

Odvisno kako gledamo na to. Glede "naših let" se strinjam s tabo kristy, ampak za druge stvari (gospodinjski aparati, pesmi, filmi, ...) je pa drugače, a ne? Kdo se spominja Milli Vanilli pa John Bon Jovi-ja, ali kako se že pravilno napiše? Sicer pa to ni taprava tema, zato še ena izštevanka: Palček Skakalček na gobi sedi in sprašuje katero barvo imaš(nosiš) ti (na obleki, ki jo nosim: modra, rdeča, rumena,...) Ena, dve, tri ali jo imaš tudi ti? (če je pokazani nima, izpade ) marelica

balu  

član od: 26.1.2006

sporočila: 464

17. mar 2006 15:59

Pikica in Tonček sta lizala bonbonček , bonbonček se stopi, pikica lovi. Upam ,da tudi ta spada med bolj starejše. Lp Balu balu

Alisha  

član od: 31.5.2005

sporočila: 48

17. mar 2006 19:12

TI BOŠ MAČKA, JAZ BOM MIŠ. JAZ BOM BEŽAL, TI LOVIŠ. PETELINČEK PELJE MOKO V V STARI MLINČEK V MLINČKU MELJE BELA MIŠ CVIK-CVAK TI LOVIŠ. LP Alisha

vdolin  

član od: 17.12.2005

sporočila: 109

17. mar 2006 19:54

JANEZ BANAZ BOBKOV SIN JE HIŠO ZIDAL IZ ČREPINJ MAMCA POSLUŠAJTE, KAJ VAM POVEM ŠTRUKELJCE SKUHAJTE, TISTE RAD JEM LP VIDA vdolin

wiskiy  

član od: 23.2.2006

sporočila: 13

18. mar 2006 12:38

Egerce begerce banda svira mene doktor vizitira pa me pita što mi fali meni fali egert mali Napisano tako kot smo govorili je pa bilo to v Prlekiji blizu hrvaške meje kjer smo hodili v šolo tako Slovenski kot Hrvaški otroci. wiskiy

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

18. mar 2006 15:37

EMBEL BEMBEL BAKVAČI ČIČI MIČI ČOMPAFI AL PAJACA DUNA VETA FORA ŽILI BILI TRI JAPONČKI JAK, JAKCIDRAK, JAKCIDRAKCIDRIKCIDRONI. ŽILE BILE TRI JAPONKE CIPKA, CIPKA DRIPKA, CIPKA DRIPKA DROMPOMPONI. PA SE ŽENIL JAK JE S CIPKO, JAKCIDRAK S CIPKO DRIPKO, JAKCIDRAKCIDRIKCIDRONI S CIPKO DRIPKO DROMPOMPONI. Da bo bolj pestro, tule sta res dve novejši... jasna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti