Pozdravljeni! V sokovniku bi rada naredila sok, ki bo vseboval rdečo peso, pa me zanima kaj vse še paše zraven, da bo dobro izpadel. Hvala.
Uly
Pozdravljeni! V sokovniku bi rada naredila sok, ki bo vseboval rdečo peso, pa me zanima kaj vse še paše zraven, da bo dobro izpadel. Hvala.
Uly
14. mar 2006 14:51
Jaz dam običajno jabolka, gre pa tudi pomaranča in verjetno še kaj, kar vleče na kislo. Sok pese (sicer kupljen) sem v začetku spravila po grlu le skupaj z jabolčnim sokom, ki je nekako nevtraliziral namleden okus. Sem ga pa pila, ker mi ga je v bolnici (na uho sicer) toplo priporočil zdravnik. Dokler se nisem navadila okusa, mi je bil prav nagravžen , sedaj pa ga pijem skoraj lažje kot cviček LP V.
14. mar 2006 16:49
Jaz pijem sok pese zmešan s pomarančnim. Sicer pa, kje se da dobiti surovo peso sredi zime?? ladybug
14. mar 2006 17:31
Hja, v naši kleti jo je še nekaj, nisem pa je še opazila na policah pri sosedu, kjer običajno nabavljam "fasengo". LP V.
14. mar 2006 19:18
Jaz pa pijem pesin sok pomešan z medom.Zelo ukosno in tudi zdravo.S tem sem si popravila kri lansko leto ,ko sem bila zelo slabokrvna. Zjutraj pa večkrat spijem sok iz power juicerja :pesa,korenje in kumara. LP jelcy
14. mar 2006 19:23
Jaz dam na žlico pesinega soka vsaj sok dveh pomaranč in enega korenčka, pa še kakšno rdečo grenivko. Najraje pa sem pesin sok redčila z teranom....oboje je dobro za kri, apak zdaj smem od tega koktajla samo peso...Mamamia mamamia
14. mar 2006 19:29
Pesa, korenje, jabolko, limonin sok, žlička hladno stiskanega olja (olivno,sončnično ali laleno). LP Aki
14. mar 2006 20:36
Hvala lepa; jutri bom sprobala. Jaz sem jo kupila pri našem sosedu, pa še draga ni bila Uly
3. mar 2009 15:07
Pozdravljene, ker se odločamo za nakup sokovnika, vas prosim za vaše mnenje glede tega sokovnika. V prvi fazi, ga kupujemo za stiskanje rdeče pese. Električni sokovnik, AE 1915 CB Cena: 59,90 € , Žal mi ne gre prilepiti strani, ki bi odprla ravno ta aparat. http://nakup.merkur.si/ Hvala za vaše nasvete. lp, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 03. mar 2009 15:14:21
3. mar 2009 15:14
Iz čistega pesinega soka se lahko naredi fina pesina torta, ali pa če želiš narediti sladico, kjer je rdeč biskvit, je tak sok tudi fin. Vendelina jr.
3. mar 2009 15:32
imava ta model, a pese še nisva probala stisnit, delava predvsem iz korenja, pomaranč, jabolk in vseh možnih citrusov.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Goveji golaž iz pečice