Je v bližini Šentviške cerkve (do 10 min hoda) kakšna dobra gostilna ali restavracija.
Prosim za ideje.
LP,
Monika
Je v bližini Šentviške cerkve (do 10 min hoda) kakšna dobra gostilna ali restavracija.
Prosim za ideje.
LP,
Monika
9. mar 2006 15:22
Kolikor vem, je tam blizu gostilnica Kaval Klub. Sicer še nisem bila tam, ampak zelo hvalijo. MissLady
9. mar 2006 16:03
Ja, dobro je, samo gostilna je na klancu proti Brodu, na levi strani. Ne more pa biti več kot deset minut od cerkve. rimljanka
9. mar 2006 16:39
Kaval je tudi meni zelo všeč. Hrana je dobra, najbolj mi je pa všeč ambient. Mislim, da je stil toskanski. Imajo italijanske jedi pa tudi pice. Edino za kakšen vikend bi bilo verjetno treba prej rezervirati, ker se že med tednom včasih težko dobi prostor. kacolina
22. mar 2006 11:42
Hvala za informacije.
22. mar 2006 11:48
Tudi pri nas - Posavje imamo Šetvid, tudi tam je cerkev, gostilna pa malo nižje, na Čatežu. Ampak ti najbrž sprašuješ za kakšen drug Šentvid, kajne? Ognjič
22. mar 2006 15:47
Z vsem dolžnim spoštovanjem - glede na to da sem iz tistih koncev. Od šentviške cerkve do Kavala na Brodu je peš po moje med 20min do pol ure. Normalne hoje seveda. V Šentvidu je bila tudi gostilna Mrežar (zelo stara), ki je ne poznam, na peš krogu je tudi gostilna Jelen na koncu Celovške (srbska kuhinja, baje po novem tudi pice). Torej če imate namen od maše oz. od krsta ali kar pač že imate v šentviški cerkvi iti peš na kosilo je Jelen kar v skrajnem robu peš dosega (v zakmašnih čevljih). Kam dlje bo pa treba z avtom. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
22. mar 2006 18:27
Na tem koncu je Kmečki turizem Tome, na c. Andreja Bitenca je še nekaj takšnih "gostiln". Bo pa treba z avtom. marelica
22. mar 2006 19:13
Tudi jaz poznam samo Šentvid nad Čatežem. Dragička, če si bila v Čatežkih toplicah, si se morda uzrla čez Savo nad Brežice in opazila cerkvico na hribu. Nič nisi povedala, če si se dobro imela. Ali pa sem jaz spregledala.
12. maj 2006 17:42
Hvala za nasvete, mišljen je bil Ljubljanski Šentvid, morda pa kdaj v bodoče pride prav tudi informacija za kulinarično turistične obiske Posavja, Čateža in okolice. Šli smo potem v Kaval, z avtom, in si še zdaj oblizujem prste zaradi orehovih raviolov v moscarpone omaki. Hvala še enkrat.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Masleni brizgani piškoti