9. mar 2006 19:42
Dragička prosim te povej s čim polniš francoske štručke pa še to kako cvreš kockice iz feta sira?Hvala za odgovor in lp. ursa40
9. mar 2006 19:42
Dragička prosim te povej s čim polniš francoske štručke pa še to kako cvreš kockice iz feta sira?Hvala za odgovor in lp. ursa40
9. mar 2006 19:56
Prejšnji vikend sem pripravila sadna nabodala s pršutom in sirom..., ki jih je predstavila mamamia. Krasna zadeva, res je dobro izgledalo in okusno je bilo tudi. Nabodala sem kombinirala s pršutom, sirom, belim in črnim grozdjem, mozzarelo, olivami, jagodami... http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=5963&besed strukelck Sporočilo je spremenil(a) strukelck dne 09. mar 2006 19:56:30
9. mar 2006 21:59
Vsem ki ste mi poslali naslove pošljem lepo po delih ker je kar veliko stvari. Lepo
10. mar 2006 20:13
Reca, eto spet ena prisklednica, te bom čisto obrala...ampak imaš vedno take zadeve... Mail: majasmid@yahoo.com p, maja
10. mar 2006 23:17
Tudi jaz bi pristavila svoj piskrček. Lahko pošljem svoj mail, Reca? Aki Sporočilo je spremenil(a) aki dne 10. mar 2006 23:18:46
11. mar 2006 3:53
Joj, Vesna, tudi jaz se toploooooo priporočam za tvoje recepte. Prosim!!! Sem ti že hotela pisati na mail, pa so nam pred kratkim "spucali" računalnik in zaradi moje nepazljivosti so šli tudi vsi naslovi :((( Moj novi naslov je: barbara.cdrobnic@gmail.com LP, Barbara
11. mar 2006 6:17
Reca, te recepte bi imela tudi jaz. Lahko pošlješ še na moj mail? stanka_led@yahoo.com Pa že vnaprej najlepša hvala LP, StankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci