13. mar 2006 10:54
Pozdravljena rimljanka! Tudi jaz še obujam spomine in se že veselim srečanja v maju. Romanad
13. mar 2006 10:54
Pozdravljena rimljanka! Tudi jaz še obujam spomine in se že veselim srečanja v maju. Romanad
13. mar 2006 11:07
V mislih imam,da bi za srečanje v Peklu na pomembni križiščih privezala balončke.To naj bi bil razpoznavni znak,oziroma smerokaz. Vesna Leben Sporočilo je spremenil(a) ligojna dne 13. mar 2006 11:08:48
13. mar 2006 11:23
Meni se zdi super znak! Pa napis ali puščica: kuharčki levo;) Veri
13. mar 2006 11:33
O, super! A pol se bomo kaj menili, kaj naj bi kdo skuhal za sabo?
13. mar 2006 12:05
Po prvomajskih praznikih bom odprla nov forum,kjer bom zbirala podatke kdo pride in kaj prinese s seboj.Do takrat pa lahko že razmišljate in zbirate recepte,kaj boste pripravili. Sestavine za golaž -to je moja skrb,vino-Matjaž, kruh,sladice,zelenjava,sadje,solate,sladice,pivo,meso za na raženj,brezalkoholna pijača...-za to pa se menimo po 1.maju Lep sončen dan,vaš obraz naj bo nasmejan! Vesna Leben
13. mar 2006 12:09
Okej, bom pregledala svoje recepte, da mi kaj pametnega trešči v glavo...
18. mar 2006 14:37
Tako, pripravili smo galerijo. Zahvaljujem se Ligojni za poslani prispevek in slike: http://www.kulinarika.net/srecanje/2srecanje.asp Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. mar 2006 16:49
Ha, zdaj pa vas vidim, kakšni ste, udeleženci drugega oziroma vmesnega srečanja Kulslo. Zgodovina že nastaja... 20. maja privlečem še kamero s seboj - Jernej, saj bo šlo tudi filmček gor spravit, kaj? JAz bom tudi začela brskat, kaj bi prinesla s seboj, april je pred vrati, polovica maja bo še prehitro tu... Skratka, "Trojanci", dobrodošli v nadaljevanju Galerije...Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni cmoki z makovim sladoledom
Mango cheesecake brez peke