8. mar 2006 20:53
Malo sem se še prišla "pocrkljat" na tale forum, potem grem pod tuš, malo pred Tv in potem spat. In bom sanjala o vseh vas, ki ste mi danes namenili toliko lepih besed. In jaz jih jemljem tako, da so namenjene vsem nam, ki se tu srečujemo, našemu druženju, saj brez vas oziroma nas, ki smo tako pristni sogovorniki, ne bi bilo foruma, kot je ta naš.
Axel Munthe, švedski zdravnik in pisatelj, avtor knjige San Michele, je v tej knjigi med drugim zapisal: Kar obdržiš sam zase, izgubiš, kar deliš z drugimi, pa je zmeraj tvoje (ali tako nekako).
In mi (ne morem napisati me, ko pa nam tisih nekaj moških zameša štrene - hvala bogu, da je tako,kaj bi me brez njih...) smo taki, da tisto, kar lahko, delimo z drugimi. Meni je to v veselje, navsezadnje vem zase, kako zelo se razveselim, ko mi kdo pomaga ali nameni nasvet ali prijazno besedo.
Marjetka Cvetka, res si prava rožica...kulinarična pesnica...še zame si našla mesto.
Dan žena je torej za nami, jutri pa novim delovnim zmagam naproti. Lahko noč vsem in lepo sanjajte, Mamamia
mamamia