8. mar 2006 5:31
Ljudje moji dragi, saj nočem "težiti" ampak zdi se mi, da je pisanje in odgovarjanje na to temo naša izguba časa. Dan ima samo 24 ur in energijo, ki jo dobimo s spanjem na tak način izgubljamo v brez veze. Jaz vem, da bom danes preizkusila enega od receptov, ki ga je skritiziral "shumnik", da vidim, če so res tako slabi. Sploh ne dvomim, da se tip moti, saj sem se od vas že preveč naučila. Če komu recept ni všeč, raje vidim, če ga preskoči. "Shumnik" verjetno tisti dan ni imel drugega dela, ali pa mu "žena ni dala" (če jo sploh ima), pa je bil pač slabe volje in jo je stresal nad nami oz. našimi recepti. S takimi piloti se nočem ukvarjat več, to sem se že odločila, pa še vedno ne morem mimo, da nebi priložila še svoj piskerček. Tako težko zadržim besede v sebi in si ne morem kaj, da nekaj ne napišem. Drugače cel dan razmišljam o tem in mi je žal- zakaj nisi "stegnila jezika". Upam, da me ta tema ne bo več zavedla, upam, da se po tale naš bog ("shumnik namreč- sklepam da nam je bog, saj smo v enem dnevu že na tretji strani in nas tema očitno zelo zanima) vzel v roke in se znal kontrolirati. Da je dobil lekcijo, me sploh ne skrbi. Takšnim ljudem sploh nebi dovolila na našo stran. Žal pa smo v svobodni državi, kjer naj bi vsakdo svobodno izrazil svoje želje, kritike...- saj tudi politiki v parlamentu delajo to, ne glede da smo demokratična država (kjer naj bi odločali državljani), izrazijo svoj prav. Tako pač je- če se s tem dejstvom ne bomo sprijaznili, se bomo toliko časa živcirali, da bomo na koncu že zboleli. Nekateri pač ne znajo stvari povedati na lep način. Shumnik, tebi pa želim lep dan (pa tudi drugim) in upam, da si vesel, da te kujemo v oblake. Zdaj vidiš, kako se počutijo zvezdniki. Blagor tebi- tema je odprta samo na tvoje ime (žal pa zelo negativna). Zdajle sem dobila dobro idejo- boste videli, komu bom jaz namenila temo!!! Verjetno nas bo vse zanimala! Lep dan vam želim