7. mar 2006 9:26
Mene pravzaprav sploh ne moti, če kdo ne je mesa oziroma je vegetarijanec, seveda dokler me ne prepričuje, da je samo njegov način prehranjevanja edini zvaličaven. Vsak od nas si pač izbere, kar mu najbolj sutreza. Zato so mi všeč dekleta na forumu, ko povedo kaj in kako, in da je tako zato, ker to njim ustreza, ne pa iz nekega prepričanja, za katero želijo pridobiti vse druge in so vsi tisti, ki se z njimi ne strinjajo, kreteni. Meni se zdi pretiravanje druge siliti v to, kar delaš sam - tako so eni naši prijatelji - oba sta vegetarinajanca - priredili poroko oh in ah, ampak nihče od povalbljenih SI NI SMEL naročiti niti ene mesne jedi. Pa sta bila ona dva edina vegetarijanca, o prehrani pa so gostom povedlai šele, ko so z matičnega urada prišli v lokal. Ker je to njuno pričakovanje in naj tako ravnajo. Piti so smeli samo vodo. Končalo se je tako, da so gostje izza mize vedno bolj hodili k šanku in je bilo tam več ljudi kot v rezervirani posebni sobi...
Navsezadnje je za vse nas dovolj prostora in večina vegetarijancev, ki ji poznam, so super ljudje in s svojim načinom prehranjevanja nikogar ne obremenjujejo. Tudi ponudbe je zanje dovolj, pravzaprav vedno več, tako da včasih tudi mi zadrti mesojedci naročimo kaj čisto vegetarijanskega za kakšno kosilo. Živela pestrost! Mamamia
mamamia